Мандрівки > Звіти

"Фортеці Трембовлянські " 02.05.2010 - ЗВІТ

<< < (4/8) > >>

andriy:

--- Цитата: Erazel I-st від 03.05.2010, 18:47:30 ---2day Мийка мийкою але радив би після неї зняти просушити колеса(вода попадає під покришку і камера стає мокра, починає прокручуватися трохи і може скосити ніпель, провірено на моєму червоному ровері)

--- End quote ---

до речі не все вони відмили, кавалки глини сьогодні познімав з вилки і не тільки...
Мийка годиться для змивання ДУЖЕ ВЕЛИКИХ кавалків бруду. І то, як казав Сергій, бажано самому під невеликим тиском...

Але покришки як нові!!!  :)

Віталько:
Троха пожовую лікті :) І я шось заплутався вже хто на чому їздить. Тайгер має нового коня?

Erazel I-st:
Ага, тайгер вступив в ряди келлісоводів. Взяв собі кварца.

bhagavan:

--- Цитата: andriy від 04.05.2010, 00:12:47 ---до речі не все вони відмили, кавалки глини сьогодні познімав з вилки і не тільки...
Мийка годиться для змивання ДУЖЕ ВЕЛИКИХ кавалків бруду. І то, як казав Сергій, бажано самому під невеликим тиском...

--- End quote ---

Ти сам собі суперечиш, або ти хочеш сказати, шо ти познімав з вилки дрібнюсінькі наноКавалки глини, або мийка таки відмила дрібні шматочки, лишивши великі....

Я з вилки куски глини виколупував ше там - на мийці. По одній лише причині, шо ті пацики певно в житті не виділи стільки роверів і не знали де їх треба мити ліпше а де можна не мити. Тим більше там було темно.

Додому їхав з Кораком - то той теж цілу дорогу розказував мені який він розчарований міфом про Великий ТИСК на автомийці - бо он якісь плями полишалися ....

Чого вам так все недогода? зубною щіткою годину драяти - то люкс. А за хвилину на мийці - то тре шукати шила в сраці :).

Трохи не розумію настроїв.

andriy:

--- Цитата: bhagavan від 04.05.2010, 10:12:58 ---Ти сам собі суперечиш, або ти хочеш сказати, шо ти познімав з вилки дрібнюсінькі наноКавалки глини, або мийка таки відмила дрібні шматочки, лишивши великі....

Додому їхав з Кораком - то той теж цілу дорогу розказував мені який він розчарований міфом про Великий ТИСК на автомийці - бо он якісь плями полишалися ....

Чого вам так все недогода? зубною щіткою годину драяти - то люкс. А за хвилину на мийці - то тре шукати шила в сраці :).

Трохи не розумію настроїв.

--- End quote ---

Та мова за те, що мити тою бідою згрубша, а далі вже доводити, як завжди зубною щіткою  :D
... або як Еразель казав - самостійно мити, щоб і тиск регулювати і знати де мити.

Ні загальний висновок "+" я би ту липучу глину вдома мив дуже довго і ще раз кажу тішить око чистий протектор  ;-)
Я ще поки не дойшов до того, щоб протектор мити  :D

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version