Загальний > Справжні велосипедисти

Два шибайголови чи Тернопіль-Москва

<< < (5/7) > >>

Стечкин:

--- Цитата: skeleton13 від 11.05.2010, 20:56:08 ---А как вообще Вася выдержал дорогу? О тебе-то я знаю, что не в первый раз на такое расстояние едешь, а вот он молодой, явно такого опыта не имеет.

Вообще, я за него был очень рад и приятно им удивлён. Обычно человек теряется в незнакомых условиях, начинает искать виноватого. А он держался нормально, только постоянно искал, что бы поесть. Вот и всё, собственно говоря.

:D :D :D ну шо зробиш...я нормальна людина яка хоче весь час їсти  :laugh:

--- End quote ---

все гаразд :)
було би набагато гірше, якби ти не хотів їсти...

skeleton13:
День 1 Тернопіль-Хмельницький
     Почалось все з того шо домовились на 9 зустрітись біля Вічного вогню  Старому парку...встав...поїв...попрощався з батьками які були дуже негативно налаштовані до цієї поїздки, взяв рюкзак, сів на вел і покотився в Старий парк...приїхав в 8 40 чи 50....і шо я там побачив....а нічо я там не побачв...блін! нікого ше нема...я вже шось троха почав страшитись...типу блін...намахали...вьсо..їду додому скажу шо вже приїхав гг) потім прийшли дві людини які мене відпроваджували з міста...пройшовся зх ними по парку.. і тут бачу вже Стєчкін підтягується...потім вже люди з того Руского культурного центру...потім вже преса і т.д....той весь процес знимуквався і записувався на відео...то вьсо добре...але ж я 9 25 мав бути біля Літака на Східному...ключики ж мав віддати Саші...блііін...ну шо ж...пофіг...лишив Олексію рюкзак і нагло з перед камер і диктофонів смився на Східний гг) подорозі вже і розімнявся ганяючись з маршрутчиками  :) вернувся...помахав українським синьо-жовтим стягом, ше походили туда-сюда по парку... і нарешті десь біля 10 виїхали з того парку...потім ше фоткались і знімали відео як виїжджаєм з Тернополі десь біля аеропорта...і нарешті! нормально поїхали...
    Перший пункт мінімального перекуру то був пам*ятник біля Ступок велогонщику який там загинув...віддали йому честь і поїхали дальше...дорога була така собі..більш-менш...шо саме характерно було - всього кільки підйомів і більшість спуск...і тому і відповідна швидкість середня 26 км/год...ну самі зрозумійте...швидше не було куда гнати бо всеодно Стєчкіна прийшлось чекати б...+ рюкзак на горбі який аж ніяк не сприяє аеродинаміці  :D
    Другий був пункт то кафе на об*їздній якшо її можна так назвати Волочиська....то було простеньке придорожнє кафе де ми смачно пообідали українським домашнім борщиком...ммм..чесно кажу шо було на диво смачно!) Стєчкін ше ніби якісь пельмені заказував, і ше пили гарячий шоколад  :)
  і рушили дальше...дорога там була така...ніби хороша..але куча латок на яких тІпає...проїхавши пару км від того кафе...бачим якась машина стоїть...так проїжджаючи біля неї я троха звернув увагу шо справа зразу біля дороги стоїть ДЗОТ!!!! така здоровезне і ше до сих пір так класно замасковане....тут вже Стєчкін хай розказує бо він про ту споруду більше знає...я тільки скажу шо мене  вразила глибина його і ширина стін....ппц...такі товсті шо капець, і от
в отій машині шо стояла поруч їхали мужики які їхали чи НА чи З конкурсу...конкурс голубів! такі кумедні вони голуби мали в багажнику шо взагалі  :D і ше вони мали в тій Славуті прапорець КПУ...який Стєчкін в них випросив я причіпив собі до баулу... *dontknow*
   поїхали дальше...дальше ніби такого визначого нічого не було...приїхали ми в Хмельницький десь під вечір...годинка 17 18...десь так...нас там зустріли представники Ліги Нації, якась така організація...хз...отож нас зістріли дві красиві дівчини, одна з яких вручила мені прапор України і квіти,  8) до чого то всьо...а то ми поминали жертв голокосту вірменів які зробили турки і досі цього не визнають. Ну отже я з вЕликом, квітами і прапором перший в колоні йшов центральним певно Бульваром Хмельницька  :) після того всього..а там був...ролик показували на центральному екрані...пішли до памятника якогось...промова була якась...одна..друга...ну і після того всього, нас супрводили до чи то мотель чи то шо...менше з тим...Олексія супрводжував якийсь хлопець на вЕлику, а я шо...поїхав за Ауді А6  :D ше по прямій між світлофорами їхати можна було...но як почався підйом...моїх двог ніг проти 2.4 TDI не вистачало реально  :laugh: ну нічо...вони мене культурно почекали, завезли туда...шось там поговорили, посиділи, обмінялись контактами, нагодували нас,різне там було...а шо цікаво..принесли нас картоплю тушену з мясом...вони зробили на 4-ох але дівчата відмовились їсти, то ми з Стєчкіном всьо втиснули  :laugh: а шо продукту пропадати))) потім пішли в номер який був в деревяному будиночку на другому поверсі. поклали речі...ну ше шось там..то надвір...то в номер...туда сюда...замахався....пішов в душ..нормально...потім пішов Олексій....під час того...прорвало трубу і він десь 1.5 год черпав з душу в унітаз воду шоб не залило готель бо вони не могли знайти де перекривається вода в тому готелі  :laugh: але ніби в 00 00 все норм було..перекрили...і ми спокійно лягли спати...рано встали десь в 7 чи 8...на нас мяко кажучи забили болт..то ми покрутились там на подвірї і по англійські не прощаючись поїхали на Вінницю але це вже інший день, то напишу пізніше... :)
попрошу ше Олексія викласти фотки з першого дня...

Мальцев Олександр:
Гарно написано. Продовження буде?
Треба певне піднімати Шприху і такі звіти публікувати на сайті одразу з ілюстраціями, щоб більше людей могло побачити а не в форумі.

malecha:
http://te.20minut.ua/news/175634

Мальцев Олександр:

--- Цитата: malecha від 18.05.2010, 12:34:59 ---http://te.20minut.ua/news/175634

--- End quote ---

Куца знекровлена заміточка.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version