Загальний > Справжні велосипедисти

Велосипед для велотурів

<< < (2/4) > >>

Erazel I-st:
Варто не жаднічати, сходити на базар і купити підвісну вагу за 20 грн. звісно бреше трохи, але на кількасот грам максимум :-).
 Я колись собі взяв на 20 кіло, шутки раді велосипеди важити.

teodor4ik:
я би радив брати гібрида, поясню чого:

1. Чим більший радіус колеса, тим більша вага але менше реагує на дрібні ямки, більша інерція шо добре для накату і гірше для різкого старта, більша стабільність але гірша керованість, тобто 28 краще для товченого твердого покриття без різких стартів, 26 для говна, ривків і вписувань між дерева.

2. на гібридах посадка троха пряміша, шо погано для гонок в лісі, але саме воно для міста таяк краще видно шо робиться на дорозі
, і легше обернутись (плечі не мішають)

3. на гібридах умісні всякі міські цяцьки типу замків, катафодів і т.д., не так убого виглядає як на суто гончому апараті.

4. гібрид може мати і злу/грубу гуму для деревні і лісу, і тоншу туристичну/міську.

і теде і тепе, а обвішати гібрида можна як горняка блатними деорами, на шосерній рамі, з вилкою від 29ера, тоді хай заздрять власники МТБ за 800 грн...

xlibes:
Для мене практика показала, що одного ідеального велосипеда для всього не буває.
Але ми не такі багаті, щоб економити чи купувати аж три байки.

Бо до такого ідеалу, для мене особисто, наближається саме хороший гібридний велосипед.
Психологічна межа вартості і доцільності в мене знаходиться на рівні $600.

Дешевше вже не хочеться, а більше нема за що давати.
Моделі конкреної і виробника не буду називати, щоб не піаритися і не зачинати новий холівар.
:)

Andrizzio:

--- Цитата: xlibes від 24.04.2010, 20:45:26 ---Для мене практика показала, що одного ідеального велосипеда для всього не буває.
Але ми не такі багаті, щоб економити чи купувати аж три байки.

Бо до такого ідеалу, для мене особисто, наближається саме хороший гібридний велосипед.

Дешевше вже не хочеться, а більше нема за що давати.
Моделі конкреної і виробника не буду називати, щоб не піаритися і не зачинати новий холівар.
:)

--- End quote ---

+10
для велотурів тільки гібрид.

teodor4ik:

--- Цитата: xlibes від 24.04.2010, 20:45:26 ---...Бо до такого ідеалу, для мене особисто, наближається саме хороший гібридний велосипед.

--- End quote ---

не погоджусь 600 на гібрид сразу то забато (в нас таких не продають)... 350-400, а потім чесатись шо ше хочеться на решту 200-250 а ні то відклати їх на хорошого МТБ чи шосера, залежно куда скосить..

можливо варто взяти б/к гібрид за 150-250 покатати, попробувати, якшо шо то продати нафіг за майже ті самі гроші...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version