Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ
Слоган про куріння і алкоголь
bhagavan:
Сім самураїв, в мене є позиція чітка - я ніколи не брешу. Той глінтвейн був хай і формальним, але порушенням домовленостей з Борманом :). Хай навіть не я особисто брав на себе відповідальність, але я про неї знав.
З іншого боку я можу відрізнити "бухло" від глінтвейну, бо коли був малий - мама готувала мені мікстуру з меду, масла, лимону і ложки спирту, і користуюсь спиртовими розчинами прополісу і іншої "смакоти" - тому немаю ніяких упереджень проти глінтвейну як вареного вина зі спеціями.
Тому давайте розуміти шкоду і користь :). Я не зробив жодного ковтка, бо це був би непоправний удар по моїх принципах.
bhagavan:
2 kamyanets: бачив тіки шо ваш бігборд :) Знову забув про шо там... але здається десь так - "Хочеш перемагати - здолай звичку до тютюну та алкоголю"
А от інший слоган, який придумав Еразел в темі про шприхівські слогани - я запамятав зразу "Куріння шкодить, бухло отрава, крути педалі - порада від Удава."
Слоґан має бути не таким формальним - тютюн і алкоголь - це не ті слова, якими круці і алкоголіки називають об'єкти своєї пристрасті.
kamyanets:
Порада Удава класна, але бажано щоб повністю було українськоюі, або іншою, але одною мовою.
Якщо отрута - то Удаву прийдеться змінити імя :). Удут ?!
Erazel I-st:
Ну то замініть Удава на Мінздрава ;)
Або на росс. мові
"Куренье вредит, бухло отрава, крути педаль- совет Минздрава"
bhagavan:
Та певно шо українською, це без сумніву. Просто в українській мові не має слова "бухло", то шо робити :) ?
Неперевершеним у справі складання рекламних слоганів був дядько Маяковський, але він вже помер :)
"С помощью резинотреста, мне везде сухое место"
"Резинотрест - защитник в дождь и слякоть.
Без галош Европе - сидеть и плакать."
"В дождь и сороконожка не двинется с места без галош Резинотреста."
Навігація
Go to full version