Мандрівки > Майбутні
Почаїв 25.04
Andy:
О! Оце вже краща розмова :) В принципі, можна і в 7 ранку виїжджати, щоб спокійно, не спіша, вирушити в дорогу.
Пропозиція від Зомбі - теж досить цікава, хто буде відчувати, що маршрут заважкий - може взяти на озброєння і цей маршрут. Хоча, ми з Вітальком влітку, як їздили в Скорики/Токи, теж намотали 140 км за цілий день, і навіть не відчували, що проїхали такий кілометраж. Головне - правильно розрахувати сили, і все буде класно!.
Завтра створю тему з "Запланованих", щоб бажаючі могли зареєструватися, та і щоб я знав, чи організовувати поїздку, чи перенести на кращі часи :)
Стечкин:
--- Цитата: malecha від 20.04.2010, 14:16:51 ---дівчат берете?
і щось я не зрозуміла: куда велосипедом, куда поїздом?
--- End quote ---
Гєна, а давай я буду нєсті чемодани, а ти будєшь нєсті мєня :)
а чого з нами по замках не їхала?
там до Почаїва мало що лишалося, просто я там був не менше 10 разів, а народ не дуже туди рвався...
malecha:
--- Цитата: Стечкин від 20.04.2010, 22:15:04 ---а чого з нами по замках не їхала?
--- End quote ---
тому що тоді це була Великодна субота.
а якщо треба буде нести чемодани, то вже разом з ровером, він легший як чемодани.
Vintage:
Andy "забивай" в тему "ЗАПЛАНОВАНІ" і нехай совість Тебе не "гризе". Виїзд з Театрального вкажи будь-ласка чітко на 07:30. *tramplin* *tramplin_m* *tramplin*
Erazel I-st:
Хм, про вишнівець заманлива пропозиція. Побачимо хто поїде. Бо Малеча(не в образу їй буде сказано) навряд чи потяне отак зращу ті 150 км, мене теж цифра трохи лякає. Ніби й відкатував дещо менше без проблем, але всеодно лякає Хоча я би скоріше поїхав до Почаєва якби там не треба було 6 годин торчати. Зомбя з Олькою теж до вишнівця порулять.Якщо поїде скелетон то він точно відкатає до почаєва і назад. В общім побачимо яка компанія назбирається то й буде видно куда рулити.
Навігація
Go to full version