Мандрівки > Майбутні

Закривання велосезону 2007 року

<< < (5/10) > >>

xlibes:
Сизон ше низакрили, тому я тему відкрив і продовжуємо сюди флюдити на тему закривання велосезону.

Я думаю шо варто ще б було катнутися в снігах, але на рівнині десь, бо по снігу згори мій ровер не поїде, або поїде по мені, перед тим давши педальою в гову.

Та й між трубами рами не дуже комфортно ковзати у неконтрольованому заносі після гарно гепу гепою до асфальту а кабіною в педалю...

xlibes:
Готуємося кататися на ці вихідні. Має бути сухо. Десь так на 40 км. Якшо ніхто не захоче, то я поїду сам.

Зима, а на сніги можна тільки загадувати. Видно в цьому році ми по снігу вже не покатаємся, хіба по мокрому, але в таку погоду точно ніхто не ризикне виїхати.

Erazel I-st:
Якшо буде сухо то я поїду. І їдемо в суботу. І зауваження типу "в суботу ні, в суботу я зайнятий, давайте в неділю" попрошу не писати  >:D просто так, тільки якщо ВИ ДІЙСНО БУДЕТЕ ЇХАТИ(опит позаминулої поїздки - всі кричали що в суботу неможуть, найкраще в неділю, а на ділі ітак непоїхали >:D)

xlibes:
Еразел, не хвилюйся, я поїду в суботу і в неділю, а ті що не хочуть, то вони ні в суботу, ні в неділю не поїдуть, так шо ми їх чекати не будемо...

Erazel I-st:
Вот то то ж бо й воно, що вони не поїдуть,  а гвалт про те щоб перенести на неділю почнуть.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version