EXTREME > Фрірайд, Дьорт

"Криву" зруйновано

<< < (4/10) > >>

Erazel I-st:

--- Цитата: Dreamland від 11.04.2010, 13:39:52 ---в кого виникла така версія?  :)

--- End quote ---
Ну та в мене. Просто тепер траса стала ніби як спеціально для КК змагань. Вот і подумав може вони попросили підрівняти трасу.

Віталько:
Шо там рівняти було то? Там одна пральна дошка і ті контри (які нічого доброго не робили, так як були задалеко, я весь час в низ врізався). хіба шо там є 2 трампліна далі зруйнованиз, на яких можна зламати шию собі...

Сім самураїв:
)+1 Веталю)
крива просто стала рівною, от і все)

Erazel I-st:
CC ти не забувай, це не флуд тема, і твій "гумор" тут зовсім недоречний.
Дописано : 11.04.2010, 22:23:38
--- Цитата: Віталько від 11.04.2010, 21:23:37 ---Шо там рівняти було то? Там одна пральна дошка і ті контри (які нічого доброго не робили, так як були задалеко, я весь час в низ врізався). хіба шо там є 2 трампліна далі зруйнованиз, на яких можна зламати шию собі...

--- End quote ---
Контри якраз були потрібні, не використовувались лише два вильоти з приземками біля урвища. А все інше активно народом використовувалось. Це було місце де без надмірного екстриму можна було поганяти на велосипедах та водночас отримати свою дозу адреналіну.

Віталько:

--- Цитата: Erazel I-st від 11.04.2010, 22:21:25 ---CC ти не забувай, це не флуд тема, і твій "гумор" тут зовсім недоречний.
Дописано : 11.04.2010, 22:23:38 Контри якраз були потрібні, не використовувались лише два вильоти з приземками біля урвища. А все інше активно народом використовувалось. Це було місце де без надмірного екстриму можна було поганяти на велосипедах та водночас отримати свою дозу адреналіну.

--- End quote ---

Я про ті контри шо після першого спуску, перед поворотом. Я на них ніколи не потрапляв за весь час шо там проїжжав :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version