Будьласка залогіньтеся або зареєструйтеся на shpryha
Всього голосів: 41
0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Та той самий команч буде на третину дешевше при такій самій навісці. Що тут ще треба доказувати? Дописано : [time]08.Кві.2010, 16:08:53[/time] Від того що у Інтела є Коре7 930 у Целерона швидкодії не прибавиться
1. Пожиттява гарантія
Це якись новий вид гарантії??
прочитай уважно і зрозумієш
Я не кричав що трек лайно, я просто кардинально незгідний з вашими постами що Трек це супер, і прошу аргументувати свої пости. Поки що жодного аргументу по ділу я не почув. Дописано : 08.04.2010, 16:12:06 Угу. Я натякаю на те що Трек може випускати Фуели і Сешини, але від тіго 3700 кращим не стане. Зовсім різі галузі, зовміс різні люди трудяться над ними. І я нездивуюсь якщо рами цього класу є звичайними каталожками.
і не нахер а на скота , от так
я під столом, перший клас друга чверть:D
піднімайся у другий клас , першу чверть (http://web.telia.com/~u18324949/new_page_2.htm)
якщо ти не зрозумів до чого мій пост був значить ти навіть не перший клас....і дійсно до чого цей лінк...лиш щоб вліпити.....оце розумні форумчани..аж гордість бере що у Тернополі є такі форумчанини на Шприсі..УРА Тернопільським велосипедистам)))
це уточнення було , я ж не знав що ти в курсі на рахунок такої фірми , а на рахунок розумових здібностей я думаю що ти ще далеко позаду мене, і гордитись тут немає чим! П.С. не в образу !