Загальний > Роверове місто Тернопіль

Крос кантрійні змагання 18 квітня

<< < (7/8) > >>

Erazel I-st:
Ти йому краще нові ноги кинь  :D, бо це не по шоссе з Анрі ганяти. тут невийде взяти накат і рвати шосили, тут передачі щолкають по 10 раз за 6 секунд а швикість скидається і набирається по пару раз за хвилину, тут треба мати більше спрінтерські ноги а не стаєрські.

andriy:

--- Цитата: skeleton13 від 19.04.2010, 17:03:49 ---хм...6-е місце....є ще куда тянутись  :)

--- End quote ---

Враховуючи, що ровер був не твій рідний, то можна би було ще зо 5 щаблів додати.

Але згідний з Еразелем - навантаження на весь організм колосальні. в мене на ровері практично ніколи не боліли м'язи спини, плечей і ніг на таких коротких дистанціях. А задишка як у паровоза.
І ще щоб хто не казав власна маса трохи заважає під гору їхати. Зараз аналізую - всі ті, що в перших приїхали - були відносно не оброслі жирком, як я.

Erazel I-st:
Та Васька вон важить як одна твоя нога, але щось його це несильно спасло.  :)
 Незнаю як остальні, але перші двоє ПРОФЕСІЙНІ спортсмени. Льошка(якщо не спутав імя) той взагалі майсте спорту по КК(виловлю його ще раз в лісі то дам підсрачника щоб не знущався з аматорів  :D) .
І все ж жалко що Корака з Женькою небуло. Вот хто б заставив всіх попотіти то це ця парочка. Гадаю там би була ой яка нешуточна боротьба за перші місця.

Slonyk;):
А де фото, може хтось підказати????

pavuk:

--- Цитата: Erazel I-st від 19.04.2010, 22:27:39 ---Та Васька вон важить як одна твоя нога, але щось його це несильно спасло.  :)
 Незнаю як остальні, але перші двоє ПРОФЕСІЙНІ спортсмени. Льошка(якщо не спутав імя) той взагалі майсте спорту по КК(виловлю його ще раз в лісі то дам підсрачника щоб не знущався з аматорів  :D) .
І все ж жалко що Корака з Женькою небуло. Вот хто б заставив всіх попотіти то це ця парочка. Гадаю там би була ой яка нешуточна боротьба за перші місця.

--- End quote ---
ага, забрали в аматорів цукерку ;)
Дописано : 19.04.2010, 23:53:05
--- Цитата: kamyanets від 19.04.2010, 09:08:29 ---Результати змагань https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AiN-PpT7VFeUdGdvTFBBMEs5VzJXaW55VU5iSG1SaHc&hl=uk

--- End quote ---
а чому мене Іваном обізвали!?
по паспорту ж Руслан!!! :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version