ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

яким маслом змащувати детальки...

<< < (7/16) > >>

Vadila:
то еразель кашою качається)) :)

vit:

--- Цитата: Drive_t від 14.04.2011, 09:43:06 --- Так воно повинно виглядати

--- End quote ---
О, дуже вдячний за наглядні фото. Замка нема точно, а цепку вже б здалось помити. Ніяк не можу зрозуміти шо мені тре, чи замка ,чи оту машинку. Хоча вже навіть перечитав ту тему про цепки шо на 10 сторінок, всю. Кілька разів падав під стіл від сміху читаючи деякі пости, особливо одного форумчанина, не памятаю ніка, у нього ще качка на аватарці :) Вибачаюсь якшо шо, я тут людина нова ще нікого не знаю, але за ті пару днів так насміявся шо напевне буду на пару літ довше жити.
 З пов. Вітя. 

Marik1986:

--- Цитата: vit від 14.04.2011, 22:47:28 ---О, дуже вдячний за наглядні фото. Замка нема точно, а цепку вже б здалось помити. Ніяк не можу зрозуміти шо мені тре, чи замка ,чи оту машинку. Хоча вже навіть перечитав ту тему про цепки шо на 10 сторінок, всю. Кілька разів падав під стіл від сміху читаючи деякі пости, особливо одного форумчанина, не памятаю ніка, у нього ще качка на аватарці :) Вибачаюсь якшо шо, я тут людина нова ще нікого не знаю, але за ті пару днів так насміявся шо напевне буду на пару літ довше жити.
 З пов. Вітя. 

--- End quote ---
Я наприклад придбав собі ту машинку для миття цепі. Дуже корисна річ виявляється! Непотрібно заморочуватись із зміною ланцюга, та весь процес дуже швидко виконується в мене то всьо заняло приблизно хв 15-20. Для початку обробив цеп з балончики є така штука тіпа очищувача цепі та касети, шось ніби VD - 40, потім прогнав в холосту раз 20 зачекав хв 5 поки хімія зробить свою справу, потім взяв ту машинку налив бензину до відповідної мітки, вставив ланцюг і почав крутити холостим ходом назад десь хв 2-3. От і все зачекав поки стече вся бензина, потім протер на сухо. Змащую я трансформаторним мастилом воно дуже ріденьке, проникає дуже добре у всі шарніри. Також змастив пару прокрутів, перекур поки мастило добре позаходить куди йому треба, після чого протер залишки сухою чистою ганчіркою, брав зі старою сорочки :) Ось так я мию і змащую ланцюг...)

Стечкин:

--- Цитата: Marik1986 від 14.04.2011, 23:14:20 ---... Змащую я трансформаторним мастилом воно дуже ріденьке, проникає дуже добре у всі шарніри.
Ось так я мию і змащую ланцюг...)

--- End quote ---
:o
трансформаторним маслом не змащують нічого, навіть велосипедний ланцюг ...
тому що трансформаторне масло не призначено для змащення, а призначено для охолодження   :laugh:

Marik1986:

--- Цитата: Стечкин від 14.04.2011, 23:19:30 --- :o
трансформаторним маслом не змащують нічого, навіть велосипедний ланцюг ...
тому що трансформаторне масло не призначено для змащення, а призначено для охолодження   :laugh:

--- End quote ---
Та ладно, мені подобається ним змащувати  :) Ггггии

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version