Мандрівки > Звіти
Зарваниця
Vintage:
Так правді на рахунок машин, - їх майже не було по дорозі туди, бо було вельми рано та й день - св'ятковий, почувалися на трасі - вільно. По дорозі назад, вже як виїхали на пряму до Великого Ходачкова - був реально густий потік машин (попросиналися після св'яткувань), але це нас не дуже хвилювало, більше хвилювали: 1 думки а чи вистачить мене до Тернополя і 2 натерта об сідло дупа. :D
sanlexik:
Гідний маршрут, карта у руках, молоко із солодким та й визначні місця !!!
Ще й до того всього 120 км.
*tramplin*
andriy:
--- Цитата: Vintage від 06.04.2010, 22:00:03 ---Так правді на рахунок машин, - їх майже не було по дорозі туди, бо було вельми рано та й день - св'ятковий, почувалися на трасі - вільно. По дорозі назад, вже як виїхали на пряму до Великого Ходачкова - був реально густий потік машин (попросиналися після св'яткувань), але це нас не дуже хвилювало, більше хвилювали: 1 думки а чи вистачить мене до Тернополя і 2 натерта об сідло дупа. :D
--- End quote ---
Там з Великого Ходачкова можна було полями до Острова їхати, хоча я колись не заблукав і якось всерівно на ту ж трасу виїхав.
Там дорога від Підгороднього і загалом та траса не гарна - минулого літа біля Підгороднього в 30см від мене "пролетів" Ягуар по зустрічний, а там їх по 2 чи навіть 3 в кожний бік.
Я доріг остерігаюся.
Vintage:
--- Цитата: andriy від 08.04.2010, 02:02:13 ---... Я доріг остерігаюся.
--- End quote ---
"Вовка боятися - в ліс не ходити". Я через наше автосуспільство >:( постійно у шоломі їжджу. :police:
Навігація
Go to full version