Вчора поїхав кататись із Шкіпером, вирішив скористатися СУХОЮ погодою(потім скажу чого це я уточнив). Щоб велосипед не бруднити. Покатались по місту і вирішили поїхати на лижну трасу(я хотів подивитися на неї без снігу). По дорозі туда, за Дружбою нас виловив ще один велосипедист. Трохи проїхали не сильно розмовляючи, а потім прозвучало питання після якого розмова значно пожвавилась - чи сиджу я на Шприсі
. Оказалось що це Спіріт. Оце блін збіг, я аж трохи офігів. Оце Тернопіль тісний. В общім поїхали ми на ту лижну трасу, але нічого особливого, без снігу то дорога як дорога, просто з великим нахилом. Хоча на контруклоні перед вїздом я трохи злякався. Шкіпер запропонував попробувати пройти контруклон на шивдкості, ну я і розігнався до 35-40 км/год(кжись так, у мене глазомір фіговий) і вже при проходженні повороту я зрозумів шо щас злечу з траси, бо кут повороту був замалий. Перед очима яскраво замаячили првиди дерев. Але якось пронесло, вписався я в той поворот, а в душі ще довго крив Шкіпера матами за його ініціативи ;D . Сама траса проїхалась за дві хвилини, нічого цікавого, дорога як дорога, яких сотні. А от після спуску нас дьорнув чорти вертастися через ліс. І якщо в лісі болот обуло помірне то вже за Підгороднім болото забило колеса так, що вонги аж не крутилися, а моя вилка взагалі покрилась шаром болота аж до середини. А я ще блін спеціально виїзджав в місто, щоб уникнути легенького міського болота. Ото наівна людина. Якби я знав що так буде я би напевне повішався(чистити мій байк ще той геморой, рама складнувата для миття), бо ще на площі сидів полірував ноги вилки, щоб болто і пил в сальніки не набивались ;D .
http://ifolder.ru/5067454 - ось відео про чистку байків після того болота. Знімав Шкіпер так що не сильно матюкайте за операторську роботу.