EXTREME > Фрірайд, Дьорт

Зимові поїздки

<< < (13/20) > >>

Erazel I-st:
Вон ой добре що нема. Я вон вчора найшов з ким катати, то ледве ноги додому приволік, і весь в льоді і снігу. Ну його нафіг. Тепер ледве ноги пересуваю. Що не кажіть а сніг сили сильно виматує.

mogyla:

--- Цитата: erazel від 08.01.2008, 14:20:01 ---Вон ой добре що нема. Я вон вчора найшов з ким катати, то ледве ноги додому приволік, і весь в льоді і снігу. Ну його нафіг. Тепер ледве ноги пересуваю. Що не кажіть а сніг сили сильно виматує.

--- End quote ---
ну чекай ти був не один такий...хоча я з Тагером вмудрились і на ковзанах покататись  ;D

Віталько:
Еразель, в тебе очі теж змучились, ти на мій пост НАД картинкою прочитай ґґґґ

Erazel I-st:
А хто його фоткав, і як фотка опинилась у тебе якшо не ти фоткав. Ось що я мав наувазі. І не відмазуйся що він тобі просто дав фотку. ОСь так від нефіг робити сфоткався і дав тобі фотку. Ти що дівчини щоб свої фотки тобі давати.

Tiger:
Дрім.
Таки правду кажеш зараз по снігу важко кататись.

Всім. :)
Я Вчора до дому, коли попрощався з Еразелом, вже не поїхав а пішов пішки і от за 400 м до хати йти вже не міг хотілось присісти і відпочити, але як справжній атлет змусив себе затопати до дому де мене накрило повністю. Так що не плачтесь що ви втомлені були.

п.с. Зато суперськи було. От коли ви кататись в один день на Байку, Скатах, Кульках і Ковзанах ?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version