EXTREME > Фрірайд, Дьорт
Зимові поїздки
xlibes:
... тре терміново створювати розділ: КЛІМАТОЛОГІЯ... і руля давати Еразелу...
Erazel I-st:
Учора в лісі поганяли заіпато. До всього того я ще й пару раз навернувся. Перший раз спускався від готелю Тернопіль по травяних схилах і на останньому спуску кувиркнувся в сторону, колесо юзом пішло по снігу. А другий раз то спускався з схилу на ділянці маг. Карпати- Кутківці. Там по ліву сторону від дороги є схили досить пристойні. І я рішив подаунхілтити там. Одне я не врахував, точніше не побачив. Там в кінці спуску був горб невеликий. Вилка після нього просіла нехіло, а потім заднє колесо на ньому підкинуло. Я й зробив сальто через руль. Хлопці казали що найбільше жаліли що відеокамери небуло. Казали що моє падіння достойне було увіковічнення.
xlibes:
Нічо на твоєму похороні би ті сальта всі згадували....
Сім самураїв:
щиро вважаю, що Гиразелу можна спрезентувати 1 (одну) безнаказану можливість послати Славка на три букви за таку чорнуху. без правки модератором:)
Erazel I-st:
Славку, не каркай. Це по перше, а по друге не так все й просто. Я тепер катаю в шоломі і масці. так що , шо-шо, а основне джерело доходів у мене, себто голова, захищена добре. Да й в сніг падати це не на асфальт, все мягко і без синяків.
Навігація
Go to full version