я так поняв, тема по поводу моєї теми?
реально чувак такими постами створює відразу до форуму загалом.
я сам адмін одного навіть не регіонального а всеукраїнського форуму, і знаю шо є такі люди в кожному колективі і нічо з ними не поробиш...
Ну ось, сам ти людина з досвідом в тому ділі. Треба було просто проігнорувати ті наїзди і все, щоб уникнути ескалації агресії. Сам чудово розумієш що таке на форумах було завжди. Просто написати модеру того розділу щоб потер той пост да і все.
Це ще квіточки, ти би знав як я з Стечкіним мучаюсь. Руки тянуться кожен другий його пост терти, але якось стримуюсь
але реально старайтеся до новачків ставитися якось толерантніше а не зразу грузити.
може для когось вел за 3000 і гімно
а дехто скаже шо ти дурак відвалити за вел 3000 грн, купи на базарі за 800...
скільки людей стільки і думок.
до речі я так і не поняв де була агресія в мому пості? я старався максимально стримано відповісти на фрази тіпа "банити за такі теми", і "задовбали купляти гівно, хоть би хтось купив нормальний вєлік"
Ну тут вже спіріт був явно неправий. Вказана цінова категорія є досить прийнятною для велосипедів "на перші кілька років". Може просто його щось дістало що задають часто ті самі питання в надії на чудо, хоча все вже було кілька раз розжовано і викладені статті з порадами що до вибору велосипедів на початках. Як каже одна розумна людина "Невинуватих неіснує, є просто різні степені вини".
Так що завязуйте з тими локальними війнами.
Дописано : 05.04.2010, 09:40:56
Уяви, приходить модератор в скандальну тему, нутром чує, шо тре шось зробити, когось забанити чи пост витерти - але бачить, шо перед ним тут вже адміни чи інші модери погуляли і нав'язлива обсесія загострюється на грунті почуття невиконаного обов'язку. От Еразел і потер твій пост (чи шо він там з ним зробив ..) ... Ну це такий напівжарт...
Ну да ладно тобі вже. Якраз я просто потер те що могло викликати нову хвилю агресії. І не треба тут приплітати всякі почуття невиконаного обовязку і т.д. Я розумію що хочеться порозумнічати, але все ж .... , ну небуль ще одним Сьомим Самураєм, а.