ТехМайданчик > Допомога у виборі велосипеда

Kellys VIPER або шось таке )

<< < (7/11) > >>

Вован:
звичайно що ціна б там була значно більшою....думаю якщо в цьому байку немає у втулках та каретці дефектів (люфту) та все інше справне то це досить хороший вибір

werty:
автор

а непробував складати лісапед під себе???
П.С
доскладай троха грошей і вот візьми
Specialized 2010 HARDROCK DISC

супер байк і за такі гроші

як не як обвіс там шикарний: шрам, авід, труватів, спеш сідло)

Kritik:
це вже на дуже багато вилазить за мій бюджет  :(

Сім самураїв:
ти не дуже  слухай тих велофетишистів) я теж, коли купляв першого ровера - то натерпівся і намучився з вибором. але взяв самий найбюджетніший Трек 3700  -і він їздив на ура. і знаю ще людей, котрі їздили на такому ж і трохи кращих 3900. при чому багато з них активні туристи - катали чимало і в різних умовах. і більшість шприхалів, окрім екстремалів - катають на звичайних "бюджетніках" - якби їх зараз охарактеризувати - то всі би фукали і вернули носа))
повір, що різниця між тими перекидками, ободами, манетками і тд - мізерна. і нормальній людині практично не помітна) я даю 100% шо ти не будеш їхати на новому ровері і думати, от блін, цей тросік таки гірший, тре було брати інший. просто візьми менш-більш якісний байк і все. і через місяць ти так до нього звикнеш, шо навтіь думки не будеш допускати, що ти міг їздити на якомцсь іншому.
п.с. а на цей весь велофеншуй - не звертай уваги - -тут люди міняють педалі і шатуни, бо вони по кольору і стилю не підходять до апгрейднутого ровера :D

Ratamahatta:

--- Цитата: Сім самураїв від 06.04.2010, 21:12:23 ---ти не дуже  слухай тих велофетишистів) я теж, коли купляв першого ровера - то натерпівся і намучився з вибором. але взяв самий найбюджетніший Трек 3700  -і він їздив на ура. і знаю ще людей, котрі їздили на такому ж і трохи кращих 3900. при чому багато з них активні туристи - катали чимало і в різних умовах. і більшість шприхалів, окрім екстремалів - катають на звичайних "бюджетніках" - якби їх зараз охарактеризувати - то всі би фукали і вернули носа))
повір, що різниця між тими перекидками, ободами, манетками і тд - мізерна. і нормальній людині практично не помітна) я даю 100% шо ти не будеш їхати на новому ровері і думати, от блін, цей тросік таки гірший, тре було брати інший. просто візьми менш-більш якісний байк і все. і через місяць ти так до нього звикнеш, шо навтіь думки не будеш допускати, що ти міг їздити на якомцсь іншому.
п.с. а на цей весь велофеншуй - не звертай уваги - -тут люди міняють педалі і шатуни, бо вони по кольору і стилю не підходять до апгрейднутого ровера :D

--- End quote ---

+5 молодца, брати ТРЕКА і не морочити собі голови, і ровер брендовий і апгрейду підлягає ! :) :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version