ТехМайданчик > Допомога у виборі велосипеда
Kellys VIPER або шось таке )
Andrizzio:
--- Цитата: Стечкин від 05.04.2010, 23:53:38 ---в мене на шосейнику стоїть задній китайский перемикач, який купив років 8 тому за 7 (Сім) гривень.
з тим перемикачем наїздив тисяч 10 і він бездоганно працює.
мабуть справа не в ровері, а в роверисті.
просто тут всі вважають себе розумними, тільки я знаю шо дурний...
--- End quote ---
на кетаї нормально навіть не стартанеш бо вгнеш шатун, зіскоче з зірки переклюк і вломиться на гальмуванні вилка
Kritik:
та про який екстрім мова)))
мені по вашим міркам цей вел буде тіпа "тупо в магазин по хліб" :D
часом з баму на дружбу, або кутківці переїхати, цим самим зекономивши бенз, і получивши якусь користь для здоров"я, і напевно навіть це получиться швидше, ніж їхати машиною, через центр
часом з друзями десь прокататися
часом просто тупо вбити час з користю для здоров"я :)
напевно все ж таки зупинюся на б/у Томагавку, просто -1000грн це дуже вагомий аргумент
ніхто не в курсі скільки приблизно буде коштувати пересилка велосипеда з Києва в Тернопіль? ::)
Vintage:
Якшо рахуватимуть по вазі то ~ 50 +/-10 грн, якшо по об'єму то дорожче троха.
Andrizzio:
--- Цитата: Kritik від 06.04.2010, 00:16:51 ---
мені по вашим міркам цей вел буде тіпа "тупо в магазин по хліб" :D
--- End quote ---
то називається "в магазин по пиво" :D .
такого хватіт аж бігом, компоненти там нормальні, і ніхто не засміє шо базарно-китайСкий.
перевізники беруть на вагу. думаю грн 50-100, не більше. передзвони до перевізників і спитай. він важить не більше 15 кг запакований.
Kritik:
вот того я і думаю шо краще купити самий простіший але брендовий, хай навіть і трошки б/у
ніж якесь наворочене китайське гімно :)
якшо по вазі то супер, але я думаю вони захочуть і по об"єму міряти, я калькулятором на одному сайті нарахував 350 грн :D
це канешно бред, бо я колись пересилав 2 передні автомобільні сідушки, в Дніпропетровськ, вони важили майже 40 кг і об"ємом будуть в пару разів більші, то получилося 128 грн
кароче треба буде позвонити до них або заїхати і точно взнати
Навігація
Go to full version