Мандрівки > Майбутні

Зустрічаєм перший сніг

<< < (2/6) > >>

Erazel I-st:
Нічого, я візьму запасну. З приводом на колесо. Так що помпати тебе буде цілу дорогу.

xlibes:
То все фігня. Ти, Ромку, згадай з чим ми їхали перший раз в 2006 році з Кам"янця-Подільського. Нашо тобі насос. Я тоді навіть болотників не взяв, гімно по окулярах бризкало.

xlibes:
Якщо ніхто не поїде, то я сам поїду. Бо дуже вже сильно хочеться. Та й в мене є досвід одиночних поїздок (рекорд відстані 119 км).

Ulka:
Я є. І насос твій є. Всьо пучком, небоїсь.  ;)
Тільки от незнаю чи поїду, бо кілька причин:
1) і сама вагома - шось хрустить коли кручу педалі, шось певно поламалося і їхата на відстань дальше 5-10 км, шось не хочеться, щоб не прийшлося потім тягнути ровера до дому цілий день.
2) можливо поїду у Львів. Але то ше не ясно, бо точно незнаю коли ми їдемо і чи їдемо після вчорашнього взагалі і чи позволять фінанси зїздити у Львів.
3) невагома, в моїх батьків н-та річниця одруження, але вони її не святкують, а от якшо будуть святкувати то поїду на баль.
Вот такі справи.
А якшо чесно то шось не дуже сильно хочеть в такий дубак кудить пхатися, тай болото або дощ піде. Мені вже 20 хв щодня того болота вистачає.  :)  o^-o
Але хто зна, як воно там складеться .... бо плануєш одне а виходить зовсім інше...

Сім самураїв:
а  шо погода каже? бо якшо сухо буде - то я б поїхав. а то ми так давно вже нікуди не їздили, що мені аж соромно на балкон заходити, де мій ровер стоїть :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version