Мандрівки > Майбутні
Зустрічаєм перший сніг
Сім самураїв:
блін. якщо буде така ж погода, як і сьогодні - то я мастив їхати...
Erazel I-st:
Щось таке саме думаю. Але буде видно. Зарза погода раптово міняєься. Вон яка була вчора, а яка сьогодні. Може завтра знову сонце буде.
З.І. О блін, я знаю в чому справа. Просто Сонце всочора поїхав в Дніпропетровськ. От у нас і нема сонця.
xlibes:
Ну тоді чекаю всіх відморозків, з антифризом в голові, людей зі стальними нервами та кінським зоров"ям, з нестримним бажанням крутити педалі, завтра о 10:30 на майдані.
Erazel I-st:
Що що, а здоровя знадобиться ;D. Особисто я на холод не звертаю увагу, але от якщо буде мокро то їхати неохота. І резина тоді гірше тримає дорогу, і в очі вода летить(болотніків нема, а шина 2.5), де й велосипед влом потім чистити.
xlibes:
Еразел батькович, ви вічно як не люди. Мало того, що нема спідометра (в силу погіршення обтікання і аеродинамічних показників), то ще й болотників ніяк не годен вчепити. А зима, шоб ти знав, лисих не любить. Тре резину не лису чіпати. Тоді краще і дорогу буде тримати, ну а для підстраховка можна за перила триматися. А їзда у мокру погоду виховує терпиме ставлення до примх погоди і допомагає стверджуватися у думці, про те, що в природи нема поганої погоди.
А велосипед я потім потовчу молотком і сухе болото саме відлущиться. І тобі так раджу.
Навігація
Go to full version