ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
догляд за ланцюгом...
Vadila:
а мені ту ланку руками неполучається розчепити.
Vintage:
Мені також, але самими елементарними пласкогубцями - запросто!
Erazel I-st:
--- Цитата: Vintage від 19.03.2011, 21:05:44 ---можу міняти у тому місці довжину ланца
--- End quote ---
це ще яким хріном? Віталік, ти ж обіцяв більше не курити :police:
Стечкин:
--- Цитата: Erazel I-st від 19.03.2011, 21:41:36 ---це ще яким хріном? Віталік, ти ж обіцяв більше не курити :police:
--- End quote ---
а то такий спєціальний хрін проізрастаєт тільки в справжніх українських хліборобів і потребує відповідного догляду - тре час від часу підживляти його пивом, а ще краще гарєлкаю (воТкой).
і нічого тобі Вінтаж не обіцяв, хіба шо мамі обіцяв бути чемним і свою обіцянку виконує :)
Vintage:
--- Цитата: Erazel I-st від 19.03.2011, 21:41:36 ---це ще яким хріном? Віталік, ...
--- End quote ---
Той хрін зветься так - розчеплюєш ланц в місці роз'ємної ланки, знімаєш одну її частину і добавляєш або знімаєш ланки ланцюга (в залежності від того, чи збільшити чи зменшити його довжину треба). Бо я був би ідіотом маючи роз'ємну ланку, рубати ланцюг в якомусь іншому місці щоб добавити чи забррати ланки для зміни його довжини. Бо коли його де-попало рубанув то або тимчасово скріпляти рідним штіфтом (неміцне з'єднання рано чи пізно - вилізе боком) або ж знову таки вчіпляти там де розрубав ще одну роз'ємну ланку, після того як змінив собі його довжину! От в такому плані :D
Навігація
Go to full version