ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

догляд за ланцюгом...

<< < (14/27) > >>

skaz:
Приколіст  :D

а мене хоч і є машинка - та руці до ланцюга шось не доходять

Dreamland:

--- Цитата: erazel від 28.05.2008, 09:11:44 ---Блін, ну ви і зануди. Я приколююсь а ви все серйозно сприймаєте.

--- End quote ---
ага - зануди  :D - з тебе тіки попробуй постібайся як зразу грозишся інтеграцією глагола або інших обєктів циліндричних форм...

Erazel I-st:
Ну так "всьо что нажито непосильным трудом ... " як казав Шпак в "Іван Васильович міняє професію". 1000 постів це вам не хухри мухри. Це цілий рік усердної праці. А тут раз і нема.

teodor4ik:

--- Цитата: xlibes від 05.06.2007, 09:05:40 ---Але потім почалося. Велосипед від енергічного крутіння почав повзти по стінці і падати. Ланцюг злетів і застряг між найбільшою зіркою і пластмасовим захистом від номотування штанів на шатуни. Поки я піднімав велосипед і намагався вийняти ланцюг я зачепив незакорковану пляшку і вилив частину солярки в коридорі. .

--- End quote ---

з власного досвіду... не треба ще пари рук... велозамок потрібен не тілько для того шоб ровер не вкрали.. його дуже правильно використовувати як підвіс(як правило в коридорі до чого привязатись).. підвішуєш ровер шоб задне колесо(якшо тра то переднє)висіло і все... нічо нікуда не повзе і не падає...

mlad:
доречі, придбав новий ланц, сьогодня буду міняти...

З.І. Маю ключ для витискання закльопки з ланцюга і перехідну втулку для монтажу-демонтажу касети... Кому потрібно - звертайтесь, віддам на деякий час за дякую )).
Дописано : 12.06.2009, 23:28:55І шо я хочу вам сказати. шановні колеги...
Ланцюг поміняв, на холостому ходу шипить як рідний (очикуємий результат 10 з 10), завтра, якшо буде льотна погода, перевірю на ходу, під навантаженням...
Поки шо на ньому "рідна" заводська змазка... Маю тюбік сезонки (вологовідштовхуюча), при винекнині підозрілих шумів прийдеться мастити...

Причина заміни - виникнення "хрусту" на малоюзаних зірочках - перший признак розтягу ланцюга за рахунок зношення, при якому починаються спрацювання (зтесуються зуби робочіх зірочок), при подальшій експлуатації призводить до вимушеної заміни касети і ланцюга (можливо прийдеться міняти також і шатун)...
Вирішив не чекати...

Про результати повідомлю...
Дописано : 13.06.2009, 10:58:40От вам і результат...

Тілько шо відвалив 115 грн. за касету... На старій спостерігається регулярне проскокування ланцюга на робочіх зірочках. На 1-й і 2-й - проковзувани нема, бо їх не використовував... от така сумна пісня...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version