ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

догляд за ланцюгом...

<< < (2/27) > >>

Ulka:

--- Цитата: xlibes від 20.04.2007, 12:51:55 ---А я ланцюг не мию і не змащую. Хіба ліплю на нього 1 кг салідолу і на цілий рік хватає.

--- End quote ---
Мені тоже одні добрі люди наліпили салідолу на ланц. :(
Вчора ледве домилася його, так драяла зубною щіткою, як солдати казарму. Сама як чорт була, а смерділо соляркою так, що люди шарахалися від мене.   :)

werty:
сміюсь і плачу... ;D
тут бідний ланцюг і салідолом мучать і трансмісійним маслом..
та придбайте агрегат "Barbieri Tornado" який робить за вас цю роботу, і не тре ніякими зубними щітками чистити і тому подібне, руки будуть чисті і ніякого запаху взагалі небуде :D і головне ланцюг буде відшліфований і змащений... ;)

Віталько:

--- Цитата: werty від 03.05.2007, 18:57:35 ---сміюсь і плачу... ;D
тут бідний ланцюг і салідолом мучать і трансмісійним маслом..
та придбайте агрегат "Barbieri Tornado" який робить за вас цю роботу, і не тре ніякими зубними щітками чистити і тому подібне, руки будуть чисті і ніякого запаху взагалі небуде :D і головне ланцюг буде відшліфований і змащений... ;)

--- End quote ---

Смалиш дядьку :). Буде і запах і руки але то всьо буде скорше і чистіше. А тих хто солідолом намазав ланцюг тре троха  >:( ;)

NECROMANT:
все таки з зубною щіткою то рамантіка, сидиш і думаєш про вічне (хто про перевтілення в сансарі, хто про життя вічне), а з тими агрегатами нецікаво при чому певно дорого. все таки улька респект тобі класика завжди рулез.

xlibes:
Я тепер маю нового залізного коняку із новим ланцюгом. Так що тепер буду серйозніше ставитися до нього. Але ще би взнати як.
Варіант Ульки взято до уваги.  :)
А про згадані агрегати я нічого не чував. Певно вони не для того призначені взагалі.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version