ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
догляд за ланцюгом...
Arven:
А дайте ще мені ту штукенцію, що ланцюг мити.. Після цього виложу звіт про використання :) Правда пообіцяти,що буде він з такими ж трафунками як у Славка, важко... :)
bhagavan:
Слаффку, давай ти помиєш ланцюг ше раз, і напишеш художній звіт за всіма канонами Шприхи?
В стилі "Хобі" і "Толоки", га?
А я тобі розкажу як я мив ланцюххх, і як його мив мій сусід.... і вєталь розкаже як він мив ланцюг (чось вєталь казав шо самому помити ланцюг нереально - тре як мінімум трьох молдаван - шоб хтось тримав ровер, хтось крутив педалі, а хтось - тримав мийку з соляркою, четвертий (в компдект поставки не входить) юніт - стоїть на шухері якщо реманент крадений)
Віталько:
--- Цитата: bhagavan від 05.06.2007, 12:22:33 ---Слаффку, давай ти помиєш ланцюг ше раз, і напишеш художній звіт за всіма канонами Шприхи?
В стилі "Хобі" і "Толоки", га?
А я тобі розкажу як я мив ланцюххх, і як його мив мій сусід.... і вєталь розкаже як він мив ланцюг (чось вєталь казав шо самому помити ланцюг нереально - тре як мінімум трьох молдаван - шоб хтось тримав ровер, хтось крутив педалі, а хтось - тримав мийку з соляркою, четвертий (в компдект поставки не входить) юніт - стоїть на шухері якщо реманент крадений)
--- End quote ---
Я тіко про одного молдавана говорив який має тримати ровер, хоча так я я свого на балкон фтикаю то мона і одному помити. Всьо позичайте троха в Ромка, ато мені самому тре помити :)
Erazel I-st:
Ромка, підтримую, хватить славкові описувати кожен свій пчих і кожен крок. Більше конкретики треба.
bhagavan:
erazel, ти когось не того підтримуєш - я якраз і закликаю до "сюрреалізму конкретного" - шось дуже стсло славко описав миття ланцюга. "Нє вєрю" по Станіславському :)
Навігація
Go to full version