ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
догляд за ланцюгом...
Стечкин:
то все актуально, якщо мати ровер не дешевше 1000 доларів і кататисяяя на ньому раз в тиждень не більше 20 км.
якщо кожен день іздити хоч по 50 км просто не лишиться часу всі ті маніпуляції виконувати.
в реалі достатньо коли ланцюг почне рипіти прокапати його звичайним машинним маслом і заспокоїтися.
baxic:
--- Цитата: teodor4ik від 31.03.2011, 19:26:13 ---http://sheldonbrown.com/chainclean.html (англ. але по картинкам понятно)
вот як треба чистити насправді...
--- End quote ---
а ти дотепник
--- Цитата: Стечкин від 31.03.2011, 19:32:26 ---в реалі достатньо коли ланцюг почне рипіти прокапати його звичайним машинним маслом і заспокоїтися.
--- End quote ---
але ж мити, хоть деколи потрібно - і ланц, і касету, і задню перекидку, та й зірки шатунів з часом від масла з ланца засираються, намотуються туди всякі шнуркопдібні предмети, що, звіжно ж, не додає якості роботи ровера
Стечкин:
--- Цитата: baxic від 31.03.2011, 19:40:52 ---але ж мити, хоть деколи потрібно - і ланц, і касету, і задню перекидку, та й зірки шатунів з часом від масла з ланца засираються, намотуються туди всякі шнуркопдібні предмети, що, звіжно ж, не додає якості роботи ровера
--- End quote ---
та я навіть ровер ніколи не мию - погана прикмета, до дощу :)
baxic:
--- Цитата: Стечкин від 31.03.2011, 19:43:29 ---та я навіть ровер ніколи не мию - погана прикмета, до дощу :)
--- End quote ---
може я тебе ще не дуже добре знаю, але шось мені підказує, що новий свій ти будеш мити значно частіше (тут певне доречніше просто сказати "мити") , ніж старий
teodor4ik:
--- Цитата: baxic від 31.03.2011, 19:40:52 ---а ти дотепник
--- End quote ---
то не я то Шелдон Браун... вічна йому память... :'(
Навігація
Go to full version