ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

догляд за ланцюгом...

<< < (24/27) > >>

teodor4ik:

--- Цитата: Marik1986 від 30.03.2011, 21:23:40 ---...почерпнув нову фнормацію. Дякую за допомогу...

--- End quote ---
нема за шо... просто суть питання в тому, що кожен робить як хоче/може...

як на мене, то вважаю що мити цепку на ровері, то зло... замок на ціепку дешевше мойки..

просто повторю про теорію... рідке масло- зло бо витікає, густе масло зло, бо не лізе куда тра... тому або масло з розчинником - дорого, або варити - западло...

сам тупо заливаю масло до швейних машинок раз на тиждень, і проганяю на холостих, поки гімно не вилізе... знаю шо погано, але цепки не такі вже й дорогі... 1 цепка = 1.5 банок блатного масла

Marik1986:

--- Цитата: Vadila від 30.03.2011, 21:26:17 ---хто продасть літру бензину,бо на заправках в пляшчину не налють,а з каністрою їхати на заправку нехочеться заради одної літри

--- End quote ---

Солярку можна придбати на будь-якій АЗС. Мінімальний об’єм 1 л.
Процедура проста: приходим на АЗС з пластиковою пляшкою і кажемо - треба соляри 1л.
Солярку в пластикову пляшку залити неможливо, тому на АЗС видають відро, а з відра соляру переливаєтмо в пляшку.
Я так колсь робив - тобто прийшов на АЗС і сказав - треба 1 л. Соляри. Далі  - читай спочатку.

Vadila:
бензин ніби краще за соляру.

Я думаю що не будуть панькатись за 1 л бензи чи соляри

Andrizzio:
Аріель ліпше всього  8)

Fm:
бензину можна купити на базарі, називається калоша або бензин Б-70. це очищений бензин (він навіть слабо воняє). продається у будь-якій точці із лаками і фарбами.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version