ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

догляд за ланцюгом...

<< < (23/27) > >>

teodor4ik:

--- Цитата: Marik1986 від 30.03.2011, 20:56:43 ---Ну от в мене теж крос кантрі Pride XC - 300. Покищо новенький і все грає добре :) також катаюсь переважно по місту - асвальт одним словом. Хотілось просто на майбутне знати як краще чистити , та  яким мастилом змащувати...  :)

--- End quote ---

перечитай тему з початку :police: тут все написано *rtfm*, якщо впадло шукати напиши я ссилочки на пости поскидаю  *johndoe*

Marik1986:

--- Цитата: teodor4ik від 30.03.2011, 21:15:06 ---перечитай тему з початку :police: тут все написано *rtfm*, якщо впадло шукати напиши я ссилочки на пости поскидаю  *johndoe*

--- End quote ---
Я вже перечитав цей пост повністю, почерпнув нову іфнормацію. Дякую за допомогу  *tramplin_m*

Vadila:
хто продасть літру бензину,бо на заправках в пляшчину не налють,а з каністрою їхати на заправку нехочеться заради одної літри

baxic:

--- Цитата: Антон Одобецький від 30.03.2011, 20:57:24 ---Ну я в дитинстві свого Аіста взагалі не змащував. І нічого, ганяв як має бути.

--- End quote ---
я в свому Школьніку заднє колесо взагалі ніколи не накачував

Marik1986:

--- Цитата: Vadila від 30.03.2011, 21:26:17 ---хто продасть літру бензину,бо на заправках в пляшчину не налють,а з каністрою їхати на заправку нехочеться заради одної літри

--- End quote ---

Тут вже десь було вище вказано, підходиш на заправку, кажеш потрібна 1 л пального, вони там наливають у залізне відро, потім переливаєш спокійно і пластикову пляшку  :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version