ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

догляд за ланцюгом...

<< < (22/27) > >>

Антон Одобецький:

--- Цитата: Marik1986 ---Мойка для цепи Barbieri Chain Cleaner тоді можливо такий дивайс, собі придбати ? 

--- End quote ---
Мийка дуже хороша штука. Купити вартує.
Можна зняти ланц і помити у пляшці з-під Живчика.
Змащувати однозначно треба спеціальним маслом, яке є водостійким.

baxic:
Vintage уточни, що ти не миєш ланс в Славутичі тєжкому шосері, де шо мий, шо не мий, один хрін. А в свого новенького блискучого Гіанта певне миєш не рідше ніж себе. Це я так думаю, хоча можу й помилятись

Дописано : 30.03.2011, 20:43:21
--- Цитата: Антон Одобецький від 30.03.2011, 20:38:40 ---Змащувати однозначно треба спеціальним маслом, яке є водостійким.

--- End quote ---
хоча значна частина роверистів мастить звичайним машинним маслом, або іншим гамном - графітове масло, для прикладу

Vintage:
Та і в крос-кантрійному також не мию, лише змащую, бо я в основному асфальт розділяю, в ліс їжджу коли там сухо. Змащую автомобільним 15W-40 хоча спробував би щось трошечки густіше!

Marik1986:

--- Цитата: Vintage від 30.03.2011, 20:47:25 ---Та і в крос-кантрійному також не мию, лише змащую, бо я в основному асфальт розділяю, в ліс їжджу коли там сухо. Змащую автомобільним 15W-40 хоча спробував би щось трошечки густіше!

--- End quote ---

Ну от в мене теж крос кантрі Pride XC - 300. Покищо новенький і все грає добре :) також катаюсь переважно по місту - асвальт одним словом. Хотілось просто на майбутне знати як краще чистити , та  яким мастилом змащувати...  :)

Антон Одобецький:

--- Цитата: baxic ---хоча значна частина роверистів мастить звичайним машинним маслом, або іншим гамном - графітове масло, для прикладу

--- End quote ---
Ну я в дитинстві свого Аіста взагалі не змащував. І нічого, ганяв як має бути. Зате зараз до свого шоссера маю купу баночок з хімією.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version