ТехМайданчик > Статті

Для новачка - Словник П-Я

<< < (3/3)

Andrizzio:

--- Цитата: Sasha від 27.03.2010, 09:41:55 ---Передаточне співвідношення приводу- детальну інфу , а то певно не всі знають для чого воно і що воно таке (я і сам не знаю *dontknow*)

--- End quote ---

я такими дурницями собі голову не забиваю, їду і всьо, як треба то переключаю

ROLLIN:
 Не бажанно шоб передачі були ,так шо Ланц йшов на перекос тобто велспереді і ззаді дві крайніх великих ,сер.зірка спереді і по боках дві крайніх, і мала зірка спереді дві крайніх малих.

І ровер на ніч чи коли не катаєш бажанно скидати на малі зірки ,тоді пепекидка довше прослужить,так як на верх тягне трос,а вниз перемикання передач Пружина,що має здатність розтягуватись :)

bhagavan:

--- Цитата: teodor4ik від 27.03.2010, 14:31:02 ---помєму тут простіше нема куда...

--- End quote ---

Коли я вчився, то у книжках по верстатах було чітко розмежовано поняття передаточного числа і передаточного відношення. Не знаю чи доцільно у рамках велосипедної трансмісії таке розмежування, але в класичних деталях машин це були взаємно обернені величини.

teodor4ik:

--- Цитата: bhagavan від 28.03.2010, 21:42:42 ---Коли я вчився, то у книжках по верстатах було чітко розмежовано поняття передаточного числа і передаточного відношення. Не знаю чи доцільно у рамках велосипедної трансмісії таке розмежування, але в класичних деталях машин це були взаємно обернені величини.

--- End quote ---

насправді зміст є... але його тяжко пояснити і головне як писав андрійцьо, не тра тим заморочуватись, суть словника в тому шоби поняти про шо мова взагалі, а не в викладці мех. теорій, для того є спеціалізовані сайти...

передаточне співвідношення 44/11 = передаточне число 4, але для співвідношення 48/12 число тоже 4. але кагбе для того хто крутить педалі то вообще пофігу.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version