ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
Вело-мешти
teodor4ik:
--- Цитата: Ігор від 24.03.2010, 14:03:45 ---бачу я влип. і нашо мені цей гіморой :(
--- End quote ---
хотя... там язичок вилазить далеко, то доступ є... може стати тіко куска люміня всередині під стелькою (чи стальної полоси), врізати її дремельом. підрізати лишні шипи, просверлити пару дирок...
але дрім прав.... то мона робити "з любові до мистецтва", практично, я те знайду тапки в норм. стані за +-200 грн
Ігор:
Все ж щось спробую. Якщо не вийде, тоді прийдеться дивитись на білі вело-мешти в Теда :) Чи їх вже нема?
teodor4ik:
--- Цитата: Ігор від 25.03.2010, 15:28:52 ---Все ж щось спробую. Якщо не вийде, тоді прийдеться дивитись на білі вело-мешти в Теда :) Чи їх вже нема?
--- End quote ---
якшо ти про ті шо 39ті, то ше є.. але вони строго шосерні. і СПД на них не стане, а ходити в них майже нереально, вони шо коньки.
Антон Одобецький:
Я катаю у звичайних копках, поки не заробив на контакти. Набагато краще їхати, ніж в звичайних кросівках, бо підошва не гнеться.
bhagavan:
--- Цитата: Антон Одобецький від 23.06.2010, 12:40:35 ---Я катаю у звичайних копках, поки не заробив на контакти. Набагато краще їхати, ніж в звичайних кросівках, бо підошва не гнеться.
--- End quote ---
Тобі тре словничок якийсь оприлюднити, шоб тебе ліпше розуміти було і легше ))
То питав хто на "павуках" їздить, тепер в "копках" їздиш.... шо то таке?
Навігація
Go to full version