ТехМайданчик > Допомога у виборі велосипеда

Поможіть з вибором

<< < (20/47) > >>

teodor4ik:

--- Цитата: Dreamland від 04.04.2010, 21:09:13 ---яка ціна того ровера? - як для мене для твоїх потреб його достатньо - в процесі експлуатації - будеш потроху вже бачити що тобі потрібно більше і помалу апгрейди.

щоб взнати що ти хочеш - треба почати з чогось - імхо - якшо бюжет до біля 1800 то бери цього - в нього рама алюмінієва та і вилка безрізьбова.

--- End quote ---

але краще прайда візьми РБ...

Erazel I-st:

--- Цитата: teodor4ik від 04.04.2010, 21:43:52 ---але краще прайда візьми РБ...

--- End quote ---
Підтримую. Прайд який взяв Неоні мені досить сподобався. За свої гроші вообще супер.

russs1979:
Хлопаки, хочу велика, я в цьому профан повний, так що всілякими термінами не виражайтесь :) трохи порив по нету і щось мені в око втрапило ось таке http://velosvit.com.ua/comanche/tomahawk_d.htm скажіть щось, варто чи ні як на перший велик, але цей велик на довго, я не екстримал, трохи по парку, трохи ...... ну і альтернативи мені якісь підкажіть, будьте ласкаві  :)

Andrizzio:

--- Цитата: russs1979 від 05.04.2010, 23:02:29 ---Хлопаки, хочу велика, я в цьому профан повний, так що всілякими термінами не виражайтесь :) трохи порив по нету і щось мені в око втрапило ось таке http://velosvit.com.ua/comanche/tomahawk_d.htm скажіть щось, варто чи ні як на перший велик, але цей велик на довго, я не екстримал, трохи по парку, трохи ...... ну і альтернативи мені якісь підкажіть, будьте ласкаві  :)

--- End quote ---

о, ше один підстаркуватий райдер буде.

Можеш брати той самий але на обідних тормозах, і докупити нормальні механічні дискові авід ББ5. І напиши шо готов макс викласти за ровер.

Erazel I-st:
Враховуючи що Томагавк цей коштував десь 300 уе в минулі роки то можна припустити що ти плануєш потратити біля 2500 грн. В принципі всі велосипеди цього цінового діапазону є таким собі "необхідним мінімумом", тобто зірок з неба ловити небудуть, але будуть радувати свого власника і справно служити. Але порада від мене - купляй без дискових тормозів версію. Так як вони дорожчі, а сильної переваги не дадуть(конкретно дешевші моделі типу ПРомаксів). Тобто за ту саму ціну версія без дискарів буде мати кращу навіску бо ціна дискарів розподілиться між іншими компонентами.
 Радив би звернути увагу на такі бреди як Меріда, ЛідерФокс і можливо Бергамонт. У них досить демократичні ціни на велосипеди. Звісно ГаріФішери і Треки дивляться покраще але така сама комплектація буде коштувати більше.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version