ТехМайданчик > Допомога у виборі велосипеда

Поможіть з вибором

<< < (9/47) > >>

Стечкин:

--- Цитата: Erazel I-st від 18.03.2010, 10:23:29 --- От такий тобі і радимо. Простеньку непогану робочу коняку "для всього". Хоча я б радив все ж оприділитися до чого душа лежить і брати більш вузьконапрямлений лісапед. Тоді він буде показувати кращі результати в своїй галузі.
Дописано : [time]18.Бер.2010, 10:27:01[/time] Ні, я на ній свою жопу в лісі гойдаю. І вообще. чого до Рокмашини причепився. Вона у мене не єдиний велосипед. Чогось про Мосера я нечую твоїх нарікань. Ну давай, його ще покритикуй. Він все ж має бути ближчим тобі за стилем катання. те що ти дорожнік і більш-менш екстримальні дисципліни тебе непруть то це вже давно зрозуміло, та й куда тобі такому старому  :D . Тому ,пліз, не суйся туда з своїми порадами. Про дорожні велосипеди і поїздки я з задоволенням з тобою поболтаю. А от твої судженя про "важковаговиків" звучать як мінімум по смішному.

--- End quote ---

це я старий ?  :D
я просто давній.

то в тебе психологія старої людини, що закосніла у власному нєвєжєстві і вперто не вірить в обєктивну реальність.
"екстремал" - по дамбі біля ставу катати  :laugh:

Neoni:
може хватить один на одного гнати! :police: ви б краще мені шось порадили

Erazel I-st:
А що тут ще радити. Вже давно все прикинули. Нового тут нічого не додаш.
Береш драгстар, береш вилку гілу, обода Алексрімси на зразок BH24, все остальне вже як душа і фінанси ляжуть.

Neoni:
ясно, значить можете дальше гнати :D :D :D

Ігор:
можеш ще звернутися до Гладкого Володимира Івановича. Я в нього часто брав досить-таки не погані речі Maggelan і т. д.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version