ТехМайданчик > Допомога у виборі велосипеда

Поможіть з вибором

<< < (8/47) > >>

Ігор:
Neoni.
Дуже дорогий вел. - це великий шанс залишитися без нього.
Замки - не допоможуть   :o
Яби вибирав щось середнє. Щоби і жалко сильно не було.

Neoni:
Хочу простенький ровер, але якісний. Просто якісний, щоб відслужив свої гроші, тому краще щось порадьте і не думайте що я хочу якийсь дорогущий ровер

Ігор:
Я уважно прочитав гілку.
Чомусь в мене склалося враження, що ти вже давно визначився чого саме хочеш.

Стечкин:

--- Цитата: Стечкин від 18.03.2010, 09:30:32 ---ну я все зрозумів - якщо в мого компа процесор 2 Ггц, а в твого 4 - ти від мене вдвічи розумніший.
проти такої аргументації не попреш.

Для яких цілей в тебе РМ ?
чи то не всім дано зрозуміти?

--- End quote ---

перестав мовчати...
ніби зрозумів, для чого Еразелю РМ :)
це мені, обмеженому розумово, вел потрібен для переміщення своєї фізичної оболонки в просторі...

Еразел, як представник прогресивної орієнтації, свою Рок-машину МАЦАЄ !!!!

Erazel I-st:

--- Цитата: Neoni від 18.03.2010, 10:00:45 ---Хочу простенький ровер, але якісний. Просто якісний, щоб відслужив свої гроші,

--- End quote ---
От такий тобі і радимо. Простеньку непогану робочу коняку "для всього". Хоча я б радив все ж оприділитися до чого душа лежить і брати більш вузьконапрямлений лісапед. Тоді він буде показувати кращі результати в своїй галузі.
Дописано : 18.03.2010, 10:27:01
--- Цитата: Стечкин від 18.03.2010, 10:22:10 ---Еразел, як представник прогресивної орієнтації, свою Рок-машину МАЦАЄ !!!!

--- End quote ---
Ні, я на ній свою жопу в лісі гойдаю. І вообще. чого до Рокмашини причепився. Вона у мене не єдиний велосипед. Чогось про Мосера я нечую твоїх нарікань. Ну давай, його ще покритикуй. Він все ж має бути ближчим тобі за стилем катання. те що ти дорожнік і більш-менш екстримальні дисципліни тебе непруть то це вже давно зрозуміло, та й куда тобі такому старому  :D . Тому ,пліз, не суйся туда з своїми порадами. Про дорожні велосипеди і поїздки я з задоволенням з тобою поболтаю. А от твої судженя про "важковаговиків" звучать як мінімум по смішному.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version