ТехМайданчик > Допомога у виборі велосипеда
Поможіть з вибором
Erazel I-st:
Нє, стечкін, ти неправий. Починати треба з Зайчика, або ж навіть Гноміка. Бо це дешево, і досвід безцінний.А ще краще купити китайського базарніка за 300 грн. А що, він ж їде. що ще хотіти. А там поїздиш, поматюкаєшсі і вже зрозумієш що тобі треба.
В общім до чого я - йди ти подалі, а. Тут людині радять просту коняку яку має хватити і на перший час і на довше.
Що до мого РМ то ти теж не правий. Я на ньому не катаю на далекі відстані, він зовсім, зовсім для інших цілей. Для відстаней у мене гібрид. І щоб ти не казав про непотрібність вкладування в лісапед та їздити мені на ньому набагато приємніше ніж на моєму колишньому Ардісі.
Neoni:
а хто сказав що в мене досвіду немає?
в мене є зараз ровер американський фірма якось там Marvel cycling, от але мені вже хочеться чогось більшого, бо ровер вже старенький всеодно треба міняти.
П.С.:тому роверу 16років :)
Стечкин:
--- Цитата: Erazel I-st від 18.03.2010, 08:53:17 --- Що до мого РМ то ти теж не правий. Я на ньому не катаю на далекі відстані, він зовсім, зовсім для інших цілей.
--- End quote ---
ну я все зрозумів - якщо в мого компа процесор 2 Ггц, а в твого 4 - ти від мене вдвічи розумніший.
проти такої аргументації не попреш.
Для яких цілей в тебе РМ ?
чи то не всім дано зрозуміти?
Neoni:
давайте не будем спорити. Просто я хочу новий ровер по причині що старий скоро вже розвалиться, це по-перше, а по-друге - кому хочеться ремонтувати ровер через кожні 5км?
ви б його бачили і їхали на ньому то тоді б мовчали :nono:
Стечкин:
--- Цитата: Neoni від 18.03.2010, 09:34:58 ---давайте не будем спорити. Просто я хочу новий ровер по причині що старий скоро вже розвалиться, це по-перше, а по-друге - кому хочеться ремонтувати ровер через кожні 5км?
ви б його бачили і їхали на ньому то тоді б мовчали :nono:
--- End quote ---
мовчу
Навігація
Go to full version