ТехМайданчик > Допомога у виборі велосипеда

Поможіть з вибором

<< < (46/47) > >>

Pozitiff:

--- Цитата: A.F.C. від 25.04.2012, 22:36:34 ---За скільки часу ви то зробите? справа в тому,  що тре буде відчіпати його від ровера на якому я постійно їзджу. Пєтух добрий, але тра зробити ще один на запас.

--- End quote ---

день-два

Антон Одобецький:

--- Цитата: Роні від 26.04.2012, 08:22:01 ---З пєтухами вияснилиОдним словом я так зрозумів, що змісту переплачувати за Author 500 грн. немає.

--- End quote ---
По великому рахунку - так. Тим більше, що Команч ніби український, тому не платиться мито. Скоріш за все тому і є різниця у ціні. Також додають і лишні пів року гарантії. Тільки от навіщо та гарантія? ТО післяпродажне і все - далі вже сам. По суті, гарантія тільки на явний брак, який вилізе одразу.
Єдине, що раджу піти купляти із спеціалістом, перевірити, чи все працює, не стидатися задавати питання, навіть дурні. Уважно слідкувати за діями механіка - потім знадобиться.
Взагалі, різницю у 500 грн. варто витратити на інструменти, насос, латки,врешті решт купити дитині шолом.

Роні:

--- Цитата: Антон Одобецький ---По великому рахунку - так. Тим більше, що Команч ніби український, тому не платиться мито. Скоріш за все тому і є різниця у ціні. Також додають і лишні пів року гарантії. Тільки от навіщо та гарантія? ТО післяпродажне і все - далі вже сам. По суті, гарантія тільки на явний брак, який вилізе одразу.
Єдине, що раджу піти купляти із спеціалістом, перевірити, чи все працює, не стидатися задавати питання, навіть дурні. Уважно слідкувати за діями механіка - потім знадобиться.
Взагалі, різницю у 500 грн. варто витратити на інструменти, насос, латки,врешті решт купити дитині шолом.

--- End quote ---
якщо я правильно зрозумів, комплектуючі велосипеда, наприклад такими як Shimano, служать на каманчі так само як і на жаянді, різниця лише в деяких незначних деталях і в самій марці, за що не варта переплачувати, тим більше якщо це стосується ровера для дитини 7-ми років. Хочеться взяти річ, яка б послужила деякий час, а головне щоб з такою річчю дитина собе не травмувала через браки чи дефекти виробника.

teodor4ik:

--- Цитата: A.F.C. від 25.04.2012, 21:31:53 ---Може ще знаєте скільки часу йому тре на виготовлення, а то прийдеться пєтух знімати з ровера і везти в Тернопіль.

--- End quote ---
якшо ти про кареру, то можу свого зняти... тим паче шо я його вже тоже рівняв і копію не мішало би мати.

teodor4ik:

--- Цитата: Роні від 26.04.2012, 10:55:41 ---Хочеться взяти річ, яка б послужила деякий час, а головне щоб з такою річчю дитина собе не травмувала через браки чи дефекти виробника.

--- End quote ---
то залежить не від виробника, а від користувача... якшо вчасно мазати/дотягувати/міняти, то навіть китайське ге буде служити.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version