ТехМайданчик > Допомога у виборі велосипеда
Поможіть з вибором
Роні:
--- Цитата: Vadila від 24.04.2012, 18:47:21 ---Маю хороше нове колесо
--- End quote ---
Яке? Це пропозиція? Якщо так, то фото, ціну, характеристику...
Був вчора в спорт + і РВ. В +-сі супер веліки, ціни правда кусаються. В РВ придивився до того самого Comanche INDIGO FS, мені сподобався. Вийшов на вулицю, якісь пацики ремонтували свої байки, проконсультувався ще в них. З їх слів Comanche ставить не оригінальні запчастини і не варта за нього 2 тис., якщо вже платити то краще на 500 грн. більше але GIANT.
БМХ як варіант також розглядав і дійсно важко вбити і досить простий, але до руля далеко і син сутулиться (сколіозиться) тому низька посадка буде йому не в користь.
teodor4ik:
--- Цитата: Роні від 25.04.2012, 08:56:59 ---БМХ як варіант також розглядав і дійсно важко вбити і досить простий, але до руля далеко і син сутулиться (сколіозиться) тому низька посадка буде йому не в користь.
--- End quote ---
в бемі руль можна повернути шоб ближче присунути, а сідло трохи підняти і все гут.
--- Цитата: Роні від 25.04.2012, 08:56:59 ---Вийшов на вулицю, якісь пацики ремонтували свої байки, проконсультувався ще в них. З їх слів Comanche ставить не оригінальні запчастини і не варта за нього 2 тис.
--- End quote ---
бред... нема зараз ні оригінальних, ні неоригінальних (крім жууууткого китаю який команчі не ставлять), є "класи" обладнання, якраз на жаянтах дешевих обладнання до дупи... тут скорше грає сама рама і т.д.... емпірично доведено, шо фірма нижнього класу за ті ж гроші гірша топового ноунейма.
взагалом я там рядом працюю, будеш ше раз заходив брякни, підем, покажу і розкажу.
Роні:
--- Цитата: teodor4ik ---в бемі руль можна повернути шоб ближче присунути, а сідло трохи підняти і все гут.
--- End quote ---
тут я згідний, що це дійсно буде хороший варіант, але як дитині пояснити, що йому дарується майже такий самий як він має, тільки довший, новіший і прикольніше розфарбований...
--- Цитата: teodor4ik ---бред... нема зараз ні оригінальних, ні неоригінальних (крім жууууткого китаю який команчі не ставлять), є "класи" обладнання, якраз на жаянтах дешевих обладнання до дупи... тут скорше грає сама рама і т.д.... емпірично доведено, шо фірма нижнього класу за ті ж гроші гірша топового ноунейма.
--- End quote ---
суть зрозумів, висновок зробити не можу, що краще жаянт за 2,5 тис. чи каманч за 2 тис.? ще пару плюсів в сторону жаянта: гарантія 1 рік, каманч - пів року і виявляється їх продає далекий знайомий (брат однокласника) пообіцяв рік повного обслуговування (любе вісім), думаю оце ж мені підфортило. Спорт плюс - офіційні представники вроді чи нє? мало би бути original хотя хз...
--- Цитата: teodor4ik ---взагалом я там рядом працюю, будеш ше раз заходив брякни, підем, покажу і розкажу.
--- End quote ---
О це хороша пропозиція, буду брати - чекай маяка...
Ще один бренд Author. Про нього що?
teodor4ik:
--- Цитата: Роні від 25.04.2012, 10:35:30 ---Як дитині пояснити, що йому дарується майже такий самий як він має, тільки довший, новіший і прикольніше розфарбований...
--- End quote ---
прикрутити пеги і пояснити шо то вел для трюків...
--- Цитата: Роні від 25.04.2012, 10:35:30 ---суть зрозумів, висновок зробити не можу, що краще жаянт за 2,5 тис. чи каманч за 2 тис.?
--- End quote ---
треба піти і дивитись по конкретним моделям.
Роні:
--- Цитата: teodor4ik ---прикрутити пеги і пояснити шо то вел для трюків...
--- End quote ---
можна і так. для трюків значить для трюків, і в тата сивина збільшується... короче я поняв шось придумаємо.
Такий ось Author A-Matrix пропонують http://www.author-ukraine.com/2012/amatrix.html все як на сайті. І будь-який жаянт привезуть з Києва. До речі по жаянтах я з цінами мабуть помилився...вони такі собі недешеві.
2500 коштує Author
Навігація
Go to full version