ТехМайданчик > Допомога у виборі велосипеда

Поможіть з вибором

<< < (27/47) > >>

russs1979:
А що скажите на рахунок Giant Boulder мене більше цікавить рама, як у Трек3900 так і у Giant Boulder, якість , навіс в цій ціновій категорії я так зрозумів приблизно одинаковий, так що хотів би вибрати відносно рами, яка буде надійніша, і в який байк буде простіше в дальнішому удосконалити?

Andrizzio:

--- Цитата: russs1979 від 12.04.2010, 19:35:58 ---А що скажите на рахунок Giant Boulder мене більше цікавить рама, як у Трек3900 так і у Giant Boulder, якість , навіс в цій ціновій категорії я так зрозумів приблизно одинаковий, так що хотів би вибрати відносно рами, яка буде надійніша, і в який байк буде простіше в дальнішому удосконалити?

--- End quote ---

хз, їх в Тернопіль тільки привезли. А так то така сама історія як з треком 3900  :) - недорогий вєл від велогіганта. дивися шоб погрубша рама була, пера, дропаути. Надійність і якість зварки. Кріплення для задніх дискових гальм.

teodor4ik:

--- Цитата: Andrizzio від 12.04.2010, 20:07:22 ---хз, їх в Тернопіль тільки привезли. А так то така сама історія як з треком 3900  :) - недорогий вєл від велогіганта. дивися шоб погрубша рама була, пера, дропаути. Надійність і якість зварки. Кріплення для задніх дискових гальм.

--- End quote ---
дивився сьогодня в РБ на 3900... ужос... 4300 то ровер... а 3900 піс оф шіт! там дискарі тіко через перехідник тупорилий.

russs1979:
 :o піс оф шіт, і це велогігант, капець, "все пропало шеф, все пропало"!!!!!!!! :'(
Дописано : 12.04.2010, 20:54:14А якщо серйщзно, ви мене пацики вбиваєте, ще трохи і я піду куплю україну 8)

Vintage:
Тед має на увазі краще взяти  TREK 4300 ніж TREK 3900

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version