ТехМайданчик > Допомога у виборі велосипеда
Поможіть з вибором
Ratamahatta:
--- Цитата: Dreamland від 07.04.2010, 21:19:33 ---єдине призначення локауту - це активне педалювання вгору стоячи на ногах. а так то він не потрібен.
--- End quote ---
Дрім прав , взяв собі вилку з блоком на рулі і використовую тільки коли на ноги стаю їдучи під горку, ну іколи спускаюсь від (СБУ :lipsrsealed:) до політеха!
russs1979:
Ну як вам сказати, ну мені так Трек сподобався, що іншого не хочу, ну капець прикольно дивиться, класно мати те, що тобі подобається, але думаю, пару днів пройде і я зайду ще раз в РБ, подивлюсь ще раз на Меріду, а може якісь бонуси дадуть на роботі то придбаю собі таки того трека 8)
Сім самураїв:
--- Цитата: russs1979 від 07.04.2010, 21:45:22 ---Ну як вам сказати, ну мені так Трек сподобався, що іншого не хочу, ну капець прикольно дивиться, класно мати те, що тобі подобається, але думаю, пару днів пройде і я зайду ще раз в РБ, подивлюсь ще раз на Меріду, а може якісь бонуси дадуть на роботі то придбаю собі таки того трека 8)
--- End quote ---
онлі ТРЕК )))
п.с. спробуй попасти в Ровер-байку на власницю магазину- така невисока тьотя з світлим волосям - з неї можна вибити реальну знижку, бо решту рпосто продавці. роскажи їй, що ти орієнтувався на одну ціну, бо бачив на вилці - може проканає, бо це їх бок. скажи, що вагаєшся, ходиш вже пару днів між ними і Спорт-плюсом))
teodor4ik:
--- Цитата: Сім самураїв від 07.04.2010, 22:40:16 ---онлі ТРЕК )))
п.с. спробуй попасти в Ровер-байку на власницю магазину- така невисока тьотя з світлим волосям - з неї можна вибити реальну знижку, бо решту рпосто продавці. роскажи їй, що ти орієнтувався на одну ціну, бо бачив на вилці - може проканає, бо це їх бок. скажи, що вагаєшся, ходиш вже пару днів між ними і Спорт-плюсом))
--- End quote ---
:D :D реальний довод за трека...
я за ідею про то шо під апгрейди варто трека брати, бо там більша частина ціни вложена не в обвіс, а в раму, а якшо не апати(тобто не заходити більше в цей форум і не говорити більше з цими людями, бо всерівно скоро почнеш шось таке собі думати), то краще меріду.
Кстате знайшов баг в спорт+, якшо перед тим як брати ровера ти його жирно вцарапаєш(втіхаря), то скинуть 200 грн :D
Вован:
--- Цитата: teodor4ik від 08.04.2010, 22:54:07 --- :D :D реальний довод за трека...
я за ідею про то шо під апгрейди варто трека брати, бо там більша частина ціни вложена не в обвіс, а в раму, а якшо не апати(тобто не заходити більше в цей форум і не говорити більше з цими людями, бо всерівно скоро почнеш шось таке собі думати), то краще меріду.
Кстате знайшов баг в спорт+, якшо перед тим як брати ровера ти його жирно вцарапаєш(втіхаря), то скинуть 200 грн :D
--- End quote ---
за ідею +1))) але тепер це й можуть прочитати власники спорт+(((
Навігація
Go to full version