ТехМайданчик > Допомога у виборі велосипеда
Поможіть з вибором
Andy:
Свого часу купував собі вилку РокШок, минулорічна (на той час) була дешевша щось на 300 чи 400 грн, ніж нового року. Потім виявилось, що вилки, випущені в новому році, були дефектними. Так що рік на рік не попадає :).
В рамах різниці не буде ніякої, хіба що наклейки інші. Можуть також змінити гріпси, чи ще якусь дрібницю. В основному, ніяких змін в роках не буде.
russs1979:
Короче, фігня така сталась, прийшов я в РБ кажу давайте мені ТРЕК, чуваки нічого, зняли з полки, він стояв на другій полці, а там на рулі зверху ціна 3450 а не 2900 як на вилці, от халепа, кажуть "ой, тут ціна інша, він не 2900, я розстроєвся, одним словом нічого не купив, "шо такоє не везёт, и как с єтим бороться" :'( Томагавк синьо-білий, а я хочу щось темносіре-чорне, Меріда ще була обвіс здається такий самий, але є болотники, але не має локауту, одним словом буду ще щось шукати, викинути 3т грн і бути чимісь невдоволеним....
ZlyiGamer:
--- Цитата: russs1979 від 07.04.2010, 18:15:50 ---але не має локауту
--- End quote ---
Я ще ЖОДНОГО РАЗУ не використовував локауту по одній простій причині: в нас нема таких доріг, де б можна було їхати більше хвилини і не зловити яму, такшо бери меріду.
Erazel I-st:
--- Цитата: ZlyiGamer від 07.04.2010, 18:40:15 ---Я ще ЖОДНОГО РАЗУ не використовував локауту по одній простій причині: в нас нема таких доріг, де б можна було їхати більше хвилини і не зловити яму, такшо бери меріду.
--- End quote ---
Підтримую. Забий на локаут і бери меріду.
Dreamland:
єдине призначення локауту - це активне педалювання вгору стоячи на ногах. а так то він не потрібен.
Навігація
Go to full version