ТехМайданчик > Допомога у виборі велосипеда
Поможіть з вибором
Стечкин:
--- Цитата: Andrizzio від 05.04.2010, 23:08:45 ---о, ше один підстаркуватий райдер буде.
--- End quote ---
чуєш, ти, старий дідусю, щось не спостерігаються сідничний м'яз за твій тридцятник :(
шо, в натурі думаєш, я тебе задурно вітав?
russs1979 - нікого не слухай, тут на форумі самі теоретики, самий затятий практик то Еразел - він свій вел МАЦАЄ.
а ти купи собі самий дешевий вел на базарі, головне без амортів.
повір на слово - буде котив не гірше від треків з меридами, бо головне не вел, а ти сам.
сезон відкатаєш і сам будеш знав, що тобі треба.
Andrizzio:
--- Цитата: Стечкин від 05.04.2010, 23:40:43 ---чуєш, ти, старий дідусю, щось не спостерігаються сідничний м'яз за твій тридцятник :(
шо, в натурі думаєш, я тебе задурно вітав?
--- End quote ---
:D :D :D . я тебе ше в очі не бачив (но на тій фотці де ти на турніку і граєш мего мишцами перед зеркалом), а вже сідничний м'яз.
один мій знайомий купив собі ардіс на діскарях (чого я йому не радив). То шатуни погнув за тиждень, тормоза не тормозили, а переклюк переключав, але поганенько, то він жалівся потім шо не послухав мене.
китайське ШЕ нормально йде для дітей, а як трошки більше навантаження то ресурс його різко падає, і добре шо якшо станеться поломка незначна і не з гори.
Стечкин:
--- Цитата: Andrizzio від 05.04.2010, 23:51:01 --- :D :D :D . я тебе ше в очі не бачив (но на тій фотці де ти на турніку і граєш мего мишцами перед зеркалом), а вже сідничний м'яз.
один мій знайомий купив собі ардіс на діскарях (чого я йому не радив). То шатуни погнув за тиждень, тормоза не тормозили, а переклюк переключав, але поганенько, то він жалівся потім шо не послухав мене.
--- End quote ---
я просто люблю забухати на дурняк, так що не ведися на мої дурні дописи.
а в натурі я маленький, худенький, в очках і кашляю :(
про базарні вели приблизно так - то гівно звичайно, але якщо його довести ВЛАСНИМИ руками, їздить пристойно і не ломиться.
є позитивні моменти:
1. навчиться ремонтувати
2. грошей менше потратить
3. ми ж таки українці, а не америкоси, що без калькулятора 6 на 7 не помножать
4. Мао Цзедун сказав - чим гірше, тим краще. імхо він не дурний був.
Andrizzio:
--- Цитата: Стечкин від 06.04.2010, 00:06:26 ---я просто люблю забухати на дурняк, так що не ведися на мої дурні дописи.
а в натурі я маленький, худенький, в очках і кашляю :(
про базарні вели приблизно так - то гівно звичайно, але якщо його довести ВЛАСНИМИ руками, їздить пристойно і не ломиться.
є позитивні моменти:
1. навчиться ремонтувати
2. грошей менше потратить
3. ми ж таки українці, а не америкоси, що без калькулятора 6 на 7 не помножать
4. Мао Цзедун сказав - чим гірше, тим краще. імхо він не дурний був.
--- End quote ---
ну як руці з дупи то ровер не поможе.
спочатку хай йде гляне на базарні ровери, а потім на нормальні. я тоже думав шо більше 800-1000 грн не дам на ровер, але як побачив різницю тільки в вигляді деталей, то на кетай вже і не дивився.
а ти як Брюс Лі - но білий і кашляєш ;)
russs1979:
--- Цитата: Andrizzio від 05.04.2010, 23:08:45 ---о, ше один підстаркуватий райдер буде.
Можеш брати той самий але на обідних тормозах, і докупити нормальні механічні дискові авід ББ5. І напиши шо готов макс викласти за ровер.
--- End quote ---
За підстаркуватого дякую, на велик готовий викласти десь до 3000грн, сьогодні був у ровер байку, на шептицького, одним словом приглянулись з наявних ось такенькі http://winner-ua.com/bikes/winner/matrix.html та http://velosiped.com/Velosiped_Trek_09_3900_zelenyj__haki_.html, що скажете, ціна одинакова 2900, правда вінер з такою самою перекидкою ще й з дисковими тормозами, чому так? Правда не звернув увагу трек 2009 чи 2010 року!
Дописано : [time]06.Кві.2010, 16:53:29[/time]Дружині більше сподобався трек, а вінер не прикольний, біло синій, ну самі розумієте, машина має бути червоненька і маленька, а роверик біло-синій не гарний, а ось он той сіро-чорний гарний!!! :)
Дописано : [time]06.Кві.2010, 17:08:42[/time]Ага, ще на вінері, на вилці, була якась хрень, типу блокує хід амортизатора якщо потрібно, каже продавець що річ потрібна, тільки я щось не зрозімів, всі кажуть бери трек, а продавець - бери вінер, там тіпа обвіс трішки кращий, а за ці грошики хіба буде обвіс, (ну типу дискові тормоза і той блокіратор на вилці) з якісних, порадьте, 2900 це гроші, хочеться взяти і не жаліти!
Навігація
Go to full version