Загальний > Справжні велосипедисти
На Google Maps появились велосипедные маршруты
teodor4ik:
не до пятачка вверх крутити тра... ніканаєд...
Erazel I-st:
та не обовязково вже без підоймів, то я просто воділі доказував що прокласти цікавий маршрут справа трохи важкувата, але більшість гостей міста потім буде вдячна.
teodor4ik:
--- Цитата: Erazel I-st від 05.05.2010, 23:10:02 ---та не обовязково вже без підоймів, то я просто воділі доказував що прокласти цікавий маршрут справа трохи важкувата, але більшість гостей міста потім буде вдячна.
--- End quote ---
не думаю...
ZlyiGamer:
Без тягунів не цікаво. Коли не хватає часу накататись досхочу, їду на стрільбищі під гірку, де камяна стежка на ХБК. 3-4 рази виїхав і вже такий як треба :)
--- Цитата: Erazel I-st від 05.05.2010, 23:10:02 ---та не обовязково вже без підоймів, то я просто воділі доказував що прокласти цікавий маршрут справа трохи важкувата, але більшість гостей міста потім буде вдячна.
--- End quote ---
трошки КК-стайл маршрут: Стрільбище-ХБК-Епіцентр-Промзона-Біла-Кутківецький ліс-Кутківці-Третя лікарня - матрас дорогою додом
Andrizzio:
--- Цитата: ZlyiGamer від 06.05.2010, 09:40:00 ---Без тягунів не цікаво. Коли не хватає часу накататись досхочу, їду на стрільбищі під гірку, де камяна стежка на ХБК. 3-4 рази виїхав і вже такий як треба :)
--- End quote ---
ліпше вниз, з розгону :)
Навігація
Go to full version