ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
Затвердіваючі пластмаси
Erazel I-st:
Непоняв, тебе чого плющить?
Ти про які зуби то? Будеш хамити то втої порахуємо. Пиши нормально.
Доречі глянув. В шімано є болти і під шестигранник. Для М800 і М960. хрін зна чого для різних моделей примінили різні болти.
teodor4ik:
--- Цитата: Erazel I-st від 10.03.2010, 10:48:46 ---Непоняв, тебе чого плющить?
Ти про які зуби то? Будеш хамити то втої порахуємо. Пиши нормально.
Доречі глянув. В шімано є болти і під шестигранник. Для М800 і М960. хрін зна чого для різних моделей примінили різні болти.
--- End quote ---
ми з тобом 2 барана.... пояснив би толком про шо ти.. в шатуні є 3 болта... 2 стягують шатун, 1 вкручується в каретку... ми з тобою про різні болти говорили... той я не помню як зняв... а 2 малих таки викруткою знімав...
Дописано : 10.03.2010, 11:07:07по темі... може бути і епоксидка, але перед тим деталь тра збризьнути силіконовим спреєм, шоб відлетіла і думаю варто втикнути туда сразу лишню викрутку, шоби інструмент вишов людський
Erazel I-st:
та от думаю якраз над епоксидкою. Мені то нахрін той інструмент нетреба. Я свій болт пальцем(палець якраз по діаметру класно влазить в отвір) відкручую/закручую. А от у Сказа міцно сидить, сволоч, і нема як відкрутити. Да й у тебе, і Спіріта теж певно будуть міцно закручені.
Ratamahatta:
--- Цитата: Erazel I-st від 10.03.2010, 11:29:02 --- Я свій болт пальцем(палець якраз по діаметру класно влазить в отвір)
--- End quote ---
:D Andrizzio - від такого би сміявся і не забувай зробит як писав Тед:
але перед тим деталь тра збризьнути силіконовим спреєм
Дописано : [time]10.Бер.2010, 11:55:59[/time]до речи на авто ринку та й певно і на нашому ринкупродають таку штуку як пластелін змішуєш і він потім твердіє стає як метал це для заклеювання металевих всяки штук , але перед тим деталь тра збризьнути силіконовим спреєм -як писав Тед- може не силіконом но чемось тре змастити знаю що колись подібне робили тл змащювали літолом!
Andrizzio:
--- Цитата: Sasha від 10.03.2010, 11:50:59 ---:D Andrizzio - від такого би сміявся
--- End quote ---
айнана - ше один юмаріст тут є :D
Навігація
Go to full version