ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
Саморобні тормозні колодки
Vadila:
без тормозів страшно,я колись чуль в родині скло не розбив.... :lipsrsealed:
Erazel I-st:
--- Цитата: teodor4ik від 02.03.2010, 17:12:57 ---я її не поняв *dontknow* наприклад хаєси кріпляться на застібку ззаді колодки... по твоїй схемі не склдеш такого.
--- End quote ---
Чого це. По схемі алекса ми получаємо стандартну колодку. але компаунт просто втоплений в стальну пластину. Тому "застібки" всякі стають повністю нормально.
alex2.0:
--- Цитата: teodor4ik від 02.03.2010, 17:12:57 ---я її не поняв *dontknow* наприклад хаєси кріпляться на застібку ззаді колодки... по твоїй схемі не склдеш такого.
--- End quote ---
під строкер райд(доречі тоже хайес і нема там застібки!!!!!!!!) і авіди канає!!!!
про більше не думав!!!
spirit:
де ви такі набрались, як не хімік то механік як не механік то зварщик, як не зварщик то ше якиїсь біолог...
я розумію шо "Ачюмелые ручки" це була класна передача, і тут зібрались її фани, але є речі на яких краще не економити, ти більше мова йде не про на стільки значні сумми, і бавитись треба не мало з любим вище зазначеним варіантом
alex2.0:
--- Цитата: spirit від 02.03.2010, 19:41:19 ---де ви такі набрались, як не хімік то механік як не механік то зварщик, як не зварщик то ше якиїсь біолог...
я розумію шо "Ачюмелые ручки" це була класна передача, і тут зібрались її фани, але є речі на яких краще не економити, ти більше мова йде не про на стільки значні сумми, і бавитись треба не мало з любим вище зазначеним варіантом
--- End quote ---
чи варто??та хз.....кожен вибирає для себе!!!!
ніхто й не казав, що буде легко(с)
п.с а хто біолог? :o
Навігація
Go to full version