ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
Саморобні тормозні колодки
alex2.0:
метод осадження латуні на стальну пластину??? :) :)
доречі мова йде про заводські колодки,в яких стертий компаунд,підложка походу вже покрита латунню,знімаєш старий компаунд приклеюєш новий!!!
якщо виготовляти нову підложку,то простіше зробити колодку повністю з великої авто!!!!!!!!ІМХО
skaz:
--- Цитата: alex2.0 від 02.03.2010, 15:08:51 ---буває)))
а катати ФР чи ДХ не небезпечно для життя,здоровя??)))
--- End quote ---
без гальм катати набагато небезпечніше, спробуй
Доречі й справді гальмвні колодки вкриті якимось металом - похожим на латунь
alex2.0:
--- Цитата: skaz від 02.03.2010, 15:55:07 ---без гальм катати набагато небезпечніше, спробуй
Доречі й справді гальмвні колодки вкриті якимось металом - похожим на латунь
--- End quote ---
та ну чув про таку штуку як "брейклесс" і нічо стріт і БМХ катють!!!!хоча я їх не підтримую!!!!!!!!!!!!
якщо всьо продумати,то проблем не повинно виникнути!!!
ок скажи,як зірве з клею колодку в тій схемі,що я намалював там вище????
skaz:
ну не рівняй стріт і бмх - і фр\дх будь-ласка
там тапком до колеса або так тормозять
короче бажаю удачі у створенні надійних колодок (по ідеї її буде зірвати майже нереально)
я просто висловив свою думку, на рахунок небезпеки такої їзди - просто було РЕАЛЬНО сикотно, і одне діло коли ти їдеш і знаєш шо в тебе нема гальм а друге коли їх раптом не стає
teodor4ik:
--- Цитата: alex2.0 від 02.03.2010, 16:06:15 ---ок скажи,як зірве з клею колодку в тій схемі,що я намалював там вище????
--- End quote ---
я її не поняв *dontknow* наприклад хаєси кріпляться на застібку ззаді колодки... по твоїй схемі не склдеш такого.
--- Цитата: skaz від 02.03.2010, 17:05:06 ---...одне діло коли ти їдеш і знаєш шо в тебе нема гальм ...
--- End quote ---
ти про рижого? :D
Навігація
Go to full version