Мандрівки > Звіти

25 лютого - відкриття мого велосезону

<< < (6/6)

Стечкин:

--- Цитата: skeleton13 від 27.02.2010, 14:14:59 ---я так.. :D а велик лишаю шоб висохнув...потім від нього болото просто сухою шматкою витерти можна  :)

а взагалі то болота на трасі майже нема...тільки є там де машини виїжджали з обочини....а от виїхавши чи вїхавши в тернопіль починаються ріки-озера...((

--- End quote ---

Вітаю з відкриттям сезону!!!
Заслуговуєшь на пиво від Партіїї Українських Хліборобів :) , на відзнаку самого мужнього ровериста, першого хто наважився виїхати на трасу цього року :)
Добре шо такі люді лишаються відданими своїй Батьківщині, не їдуть незнамо куди, де нема ні дерев ні нормальних ціцьок.

За болото не переживай - на ровері його може накопичитися лише обмежена кількість, а потім саме почне відпадати, так що не ускладнюй своє життя умовностями ))

Vadila:

--- Цитата: Стечкин від 27.02.2010, 20:14:23 ---Вітаю з відкриттям сезону!!!

За болото не переживай - на ровері його може накопичитися лише обмежена кількість, а потім саме почне відпадати, так що не ускладнюй своє життя умовностями ))

--- End quote ---

це я катаю за таким принципом,а на шосейному такого ненадо,важкий стає,Вася вітаю з відкриттям вело сезону

skeleton13:

--- Цитата: Стечкин від 27.02.2010, 20:14:23 ---Вітаю з відкриттям сезону!!!
Заслуговуєшь на пиво від Партіїї Українських Хліборобів :) , на відзнаку самого мужнього ровериста, першого хто наважився виїхати на трасу цього року :)
Добре шо такі люді лишаються відданими своїй Батьківщині, не їдуть незнамо куди, де нема ні дерев ні нормальних ціцьок.

--- End quote ---

дякую) ем...було б можливість поїхати де нема дерев поїхав би...але наразі нема такого...(
ну...я велик мию після кожної поїздки...так весело...20-30 хв їду...1-2 год відмиваю...гг)

Стечкин:

--- Цитата: skeleton13 від 27.02.2010, 23:19:51 ---дякую) ем...було б можливість поїхати де нема дерев поїхав би...але наразі нема такого...(
ну...я велик мию після кожної поїздки...так весело...20-30 хв їду...1-2 год відмиваю...гг)

--- End quote ---

прошу зрозуміти мене правильно - я намагався по мірі своїх можливостей підтримати самого відчайдушного шприхаля - я таких поважаю, а я мало про кого хороше скажу...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version