Мандрівки > Звіти
25 лютого - відкриття мого велосезону
Erazel I-st:
Віталько, а все ж. То точно фотки сьогоднішні а не від осені? а то щось погодка там осіння, сонце, снігу нема. А якщо вірити всяким гісметео і метеопрогам то у тебе -15 і хмарно з опадами.
Стечкин:
--- Цитата: Vadila від 26.02.2010, 17:10:25 ---
ти бачив бабів без сісяр?
--- End quote ---
авжеж,
в тернополі таких повно шо тіко якісь прищики мають,
як не кажить а для справжнього хлібороба після калаша і стєчкіна наступною по в шкалі життєвих цінностей йде баба з ціцьками
Дописано : 26.02.2010, 18:24:06
--- Цитата: skeleton13 від 26.02.2010, 17:14:55 ---ех..красотіща а не дорога в тя там Вітальку :( я б там пенво здох на тій дорозі...возився б 24 години на добу
--- End quote ---
можу тобі надати таку можливість - на повному серьозі - юзай приват
Віталько:
Еразеліус, фотки вчорашні, тут весна, запхай собі свій гізмєтєо і мєтєопрог в :)
http://www.google.ca/search?q=weather+lethbridge&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a юзай гугл :).
Сніг зійшов, почалась весна, дивлюсь в вікно і сліпить очі. Я все таки в степу на висоті 900 метрві над рівнем моря - тут погода міняється кардинально за пів дня, такшо не дивуйся :)
Erazel I-st:
А що, сніг так швидко встиг потопитися? У нас вон снігу менше було, і то досі тримається.
andriy:
Гарно, але дійсно цікаво - дерев навколо майже нема.
Молодець!
Давай ще звітів.
Бери приклад зі Славка.
Я після його знимок вважаю UK навіть ніби країною для людей, бо думав, що там крім нігерів, які продають драгси і англійської королеви більше нікого нема :-)
Покажи, що там не тільки ескімоси живуть.
А загалом цікаво - напиши якийсь звіт, як там люди живуть і як їм там живеться.
Навігація
Go to full version