ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

Зняти шатун або викрутити каретку без знімання шатуна

<< < (2/10) > >>

sanlexik:
Зйомник у тебе спеціальний чи - що під руку попалося?
Нагрівати шатун під час тої операції пробував? Я б так зробив!
Шатун - квадрат чи окталінк?

Стечкин:

--- Цитата: erazel від 25.02.2010, 22:07:31 ---Чиатй уважно - я вже так робив. НЕ ЙДЕ. Різьба в шатунів зіврвана то я цеплявся за краї лапок.  Метал нне витримує таких навантажень, а шатун зніматися з осі нехоче

--- End quote ---

треба було спочатку писати, що різьба в шатуні зірвана.
тільки правильно писати не "зірвана", а "Я зірвав".
це не шатун "не хоче" зніматися, а ти не здатен вижимкою користуватися, тому і запоров різьбу.
порадити можна тільки працювати над собою і не перекладати власні вади на "безответный" шатун

Erazel I-st:
Стечкін, іди нафіг. Пофіг на різьбу, я використовував вижимку для підшипників. ТОбто вона лапками чіпається за виступи, а не вкручується в різьбу. От я і чіпався за лапки до яких зірки прикручуються. Так що пойми що пости твої тупняк чистої води.

Стечкин:

--- Цитата: erazel від 26.02.2010, 07:32:18 ---Стечкін, іди нафіг. Пофіг на різьбу, я використовував вижимку для підшипників. ТОбто вона лапками чіпається за виступи, а не вкручується в різьбу. От я і чіпався за лапки до яких зірки прикручуються. Так що пойми що пости твої тупняк чистої води.

--- End quote ---

добре, хоч на хірурга не вивчився - а то би вирізав людям гланди через жопу і казав, що всі хто робить інакше - долбоЁби.
оскільки в тебе явно клінічний випадок:
1. вижимка для підшибників використовується для підшибників !
2. вижимка для шатунів використовується для шатунів !!
3. як і належить справжньому нехліборобу, ти успішно сам себе об"їбав
3. розпили свій шатун і йди в магазин за новим ...

Erazel I-st:
Слух, у тебе теж випадок клінічний, мізки призначені людям, а чогось ними пробуєш користуватися ти. Хоча все ж погано получається. НУ НЕ ПРИЗНАЧЕНІ ВОНИ ТОБІ, НЕ ПРИЗНАЧЕНІ.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version