ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
Зняти шатун або викрутити каретку без знімання шатуна
teodor4ik:
--- Цитата: Erazel I-st від 05.03.2010, 07:44:16 --- Так що шатун знятий і буде скоро виставлений на продаж. Я подивився "квадрат" у нього не деформований. Так що хтось може собі його і поставити. Але ітак більшість їздить на непоганих шатунах, так що моя Деорка може стати в пригоді хіба що "новачкам" або тим у кого зараз грошей нема на нові запчастини.
--- End quote ---
я раз так свій шатун зняв :D але не то шоби дуже хтів :laugh:...
запачом аддаж?
Erazel I-st:
Ну давай для початку 150 грн за шатуни з зірками. Для своїх знижки. За конкретними цифрами знижок - в приват
Erazel I-st:
Ну у мене і рука важка теж >:(
Andre:
в мене во така фігня... трісла права гайка, яка каретку тримає... :)
на те щоб зняти один шатун пішло кілька годин часу. з допомогою молотка, бруска і пробоя :D
каретку витянув, але ще потрібно вибити правий шатун якось. )
думаю таким ж методом.
хочу поміняти каретку, бо вона трохи вже розбита... ну тобто вона була розбита ще до знімання шатуна :D
кілька питань... чим краща каретка під окталінк?
а то в мене наразі квадрат, зубці на зірках шатунів вже витерті... думаю може то поміняти разом з шатунами..
був в ровербайку. там якісь підозріло дешеві і занадто блискучі каретки. )) певно буду в неті замовляти. шо скажете про такево Shimano BB-UN26 BSA ?
Антон Одобецький:
Взагалі, розумні люди радять змащувати шатуни перед встановленням і періодично їх знімати (2-3 рази за сезон).
Навігація
Go to full version