ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

Зняти шатун або викрутити каретку без знімання шатуна

<< < (7/10) > >>

Andrizzio:

--- Цитата: Стечкин від 27.02.2010, 20:19:47 ---але сусідам довелося послухати класику традиційного розмовного жанру...
може це називається помаленьку, але #уярив я від душі - коли кількість ударів перевалює за 500 - знімається :)

--- End quote ---

я точно так само якор з вилки вибивав  :D

sanlexik:
А газовим пальничком підігріти шатун перед постукуванням зовсім би не завадило!
Так зняв уже чи ні ?
Пів шприхи вже за тебе кулаки тримають  :D
Треба чимось допомогти - маяч!

Вован:
ага "вибив"....мали їхати з еразелем катати....так вот він виїхав із не закрученим болтом....не встигши виїхати нормально із дому шатун сам по собі і зліз))) :D

Andrizzio:

--- Цитата: Вован від 05.03.2010, 01:07:17 ---ага "вибив"....мали їхати з еразелем катати....так вот він виїхав із не закрученим болтом....не встигши виїхати нормально із дому шатун сам по собі і зліз))) :D

--- End quote ---

АААААААА  :D :D :D :D, а насмерділи тут войнумір  :D :D :D

Erazel I-st:
Та я так давно хотів. але ніяк не розказував. Бо у мене карма - якщо розкажу то не получиться. Вон розказав що хочу вижимкою для підшипників зняти - пів вечора промахався а толку "0". А про їзду з відкрученим болтом не розказав - відпав за 5 хвилин. Карма у мене така.
 Так що шатун знятий і буде скоро виставлений на продаж. Я подивився "квадрат" у нього не деформований. Так що хтось може собі його і поставити. Але ітак більшість їздить на непоганих шатунах, так що моя Деорка може стати в пригоді хіба що "новачкам" або тим у кого зараз грошей нема на нові запчастини.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version