ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

Зняти шатун або викрутити каретку без знімання шатуна

<< < (6/10) > >>

Cyrax:
Була колись схожа ситуація у мого сусіда. Немогли ніяк вийняти шатун, і різьба теж була зірвана. Пробували по всякому... В решті-решт все таки вибили його за допомогою дубового бруска ( приложували по кругу до шатуна і постукували по ньому молотком) Так і вибили. Зокрема було замічено, що сам шатун зносився з середини, алюміній частково деформувався ну і через те його і заклинило. В тебе похоже що таж ситуація, такшо я би не продавав ті шатуни, їм уже повна жопа. 8)

Erazel I-st:
Ну завтра спробую вибити як ти кажеш

Віталько:
Врубуєш музику, легеньку, класику якусь і помаленьку, потихеньку постукуєш :). Наберись терпіння :)

Стечкин:

--- Цитата: erazel від 27.02.2010, 16:58:36 ---Ну завтра спробую вибити як ти кажеш

--- End quote ---

чуєшь, сонечко, ти в неділю молотком будеш стучав???
мало тебе Бог покарав?
Дописано : 27.02.2010, 20:25:21
--- Цитата: Віталько від 27.02.2010, 17:57:52 ---Врубуєш музику, легеньку, класику якусь і помаленьку, потихеньку постукуєш :). Наберись терпіння :)

--- End quote ---

я пару разів збивав :(
щодо музички якось не сталося, але сусідам довелося послухати класику традиційного розмовного жанру...
може це називається помаленьку, але #уярив я від душі - коли кількість ударів перевалює за 500 - знімається :)

Vadila:
візьми два бруски такі щоб розширялися до верху,звяжи їх чимось а бий шо є сили молотком *punisher*

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version