ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
Зняти шатун або викрутити каретку без знімання шатуна
Avanar:
Erazel я два тижні назад повторив твій подвиг: спочатку зірвав різьбу в шатуні, потім знайшов стару ржаву вижимку для підшипників, але на 3 лапки, якою ледве не погнув систему, потім з нервів почав товкти тупим зубилом і молотком зі сторони каретки по кругу - ніфіга. З'їздив в магазин, купив нову вижимку, приїхав, поки відкручував стару побачив, що шатун вже знявся. Так що товчи і буде тобі щастя.
Erazel I-st:
Перефразовуючи Франка:
"Товчіть оцей шатун, нехай неспинить вас ні жар, ні холод" :laugh:
Буду товкти, завтра вон покличу Андріціо до себе(вон який здоровий вимахав) і будемо знімати той клятий шатун. Є сподівання що циклічні ударні навантаження зроблять свою справу :)
teodor4ik:
--- Цитата: erazel від 26.02.2010, 15:07:06 ---... Я сподівання що циклічні ударні навантаження зроблять свою справу :)
--- End quote ---
звучить як переклад гугля...
Хтів написати або Я СПОДВІВАЮСЬ або Є СПОДІВАННЯ. Вийшов якийсь гібрид :D
CoRacK:
Якщо там не сильно зношені зірочки (і не погнуті тими саморобними витискачами >:() :), то я б їх купив недорого, а ти шатун міг би потім і розпиляти, всеодно, хто ж його купить, якщо потім не зможе його зняти через зірвану різьбу.
Erazel I-st:
Зірки цілі, шатун майже теж(ну бо є два сліди від "захватів" на лапках) От на рахуно посадочного місця під каретку незнаю.
Та й продавати я збирався його не тому шо гроші потрібні, просто думав може комусь треба буде, бо більшість молоді їздить на такому "базарі" що Деори Холовтечовські будуть верхом мрій :). Якби не це то б просто спиляв гравером і діло з кінцем :) .А так хочеться зняти несильно пошкодивши.
Я б на них і далі катав. Але очі мозолять ХТ Холовтеч2, так і хочеться їх поставити на свого гібрида. Яж все чешеться вже. та що я розказую, всі велоГІКи мене чудово розуміють.
Навігація
Go to full version